Disney+ voegde deze nieuwe series toe

Disney+ voegde deze nieuwe series toe

Disney+ voegde drie nieuwe series toe de afgelopen zeven dagen!

Jim Pedd, 19 september 2020 om 15:05

Er verschenen een aantal nieuwe series op streamingdienst Disney+ de afgelopen week. Die zetten we vandaag voor je op een rij.
Allereerst de gebruikelijke nieuwe aflevering van ONE DAY AT DISNEY, nummer 42 alweer! Deze draait om dierenarts Dr. Natalie Mylniczenko.
BECOMING (1 seizoen):
Deze documentaireserie focust zich op de opvoeding van enterainers, muzikanten en atleten. Elke aflevering draait om weer een andere beroemdheid en bezoekt bijvoorbeeld zijn thuisstad, belangrijke plekken uit het verleden en er wordt gesproken met familie, vrienden, docenten en anderen.
THE 10 BIGGEST BEASTS EVER (1 seizoen):
Misschien meer een TV-film dan een serie, maar het is geen bioscoopfilm en voor National Geographic gemaakt, dus we zetten hem bij de series. Voordat mensen de wereld regeerden, was de aarde een land der reuzen. Maar welke was de grootste van alle beesten? Experts nemen ons mee om de tien grootste te ontdekken. Insecten zo groot als haviken, slangen als bussen, haaien die een vrachtwagen doormidden konden bijten. We doen nieuwe ontdekkingen, verkennen afgelegen locaties en ontdekken het verbluffende formaat van deze wezens.

Lees meer over: Disney Plus, Weekoverzicht

Populair nieuws