'The Mandalorian' kreeg mogelijk enorme tegenslag

'The Mandalorian' kreeg mogelijk enorme tegenslag

The Mandalorian worstelde mogelijk met een flinke tegenslag tijdens de opnames.

Jim Pedd, 19 september 2020 om 13:56

Acteur Pedro Pascal zou opgestapt zijn bij The Mandalorian. De acteur speelt de rol van Din Djarin in de Star Wars-serie, maar schijnt helemaal niet blij te zijn.
Grace Randolph, die regelmatig zaken lekt, stelt nu dat Pascal gestopt is met de serie. Hij zou halverwege het tweede seizoen opgestapt zijn en had problemen met het creatieve team achter de serie. Niet omdat hij het oneens was met de inhoud van de serie, maar wel omdat hij niet te zien is.

Lees ook: Alle grote regisseurs 'The Mandalorian' bekend

Opgestapte Pascal
“Tijdens de opnames van het tweede seizoen wilde Pedro Pascal graag wat scènes waarbij hij zijn helm af kon doen. Maar het creatieve team ging daar niet mee aan boord. Van twee bronnen heb ik nu gehoord dat hij daar echt enorm gefrustreerd over was en dat hij het ook echt naar vond om in het Mando-harnas rond te lopen. En dus werd hij moeilijk,” aldus Randolph.

Lees ook: 'The Mandalorian' maakt mogelijk tijdsprong in tweede seizoen

De druppel die de emmer deed overlopen, was het feit dat de acteur naar Lucasfilm stapte om te proberen het dan maar zo te regelen. Maar daar ging men niet mee akkoord, waarop het team hem wilde laten ontslaan. En daarop stapte Pascal ook echt op.

Of dat klopt weten we natuurlijk niet.

Bron: boundingintocomics

Lees meer over: The Mandalorian, Pedro Pascal, Disney Plus, Disney, Star Wars

Populair nieuws