Grote Star Wars-connecties en personage(s) in 'The Mandalorian'?

Groot Star Wars-personage in 'The Mandalorian'?

De trailer laat heel wat gave beelden zien én er is een connectie met The Force Awakens.

Bram de Groot, 18 september 2020 om 14:09

Eerder deze week was er de trailer en sindsdien zijn er heel wat vraagtekens over wat we nu exact te zien krijgen in de beelden van seizoen 2 van The Mandalorian. Zo is er een connectie met de film Star Wars: The Force Awakens en er is nu een gerucht dat we mogelijk Luke Skywalker te zien krijgen.
Als eerste is er een nieuwe synopsis en die luidt als volgt: "De Mandalorian en The Child vervolgen hun reis, waarbij ze vijanden en bondgenoten ontmoeten terwijl ze zich een weg banen door een gevaarlijke melkweg in een tumultueus tijdperk na de ineenstorting van het Galactische Rijk."

Luke Skywalker en The Force Awakens
In de beelden zien we naar verluidt onder meer de ijsplaneet Ilum, dat is de planeet waarop Starkiller Base is gebouwd in The Force Awakens, in 34ABY. Vermoedelijk wordt ten tijden van seizoen 2 van The Mandalorian de basis gebouwd, zo rond 9ABY.

Lees ook: Eerste trailer 'The Mandalorian' seizoen 2!!

Een gerucht is dat Mark Hamills Luke Skywalker een cameo heeft in de serie of dat er in ieder geval naar hem wordt verwezen. In de trailer horen we namelijk dat Mando op zoek moet naar "de Jedi" en op het moment dat het tweede seizoen zich afspeelt - na Return of the Jedi en voor The Force Awakens - is Luke Skywalker een van de weinige Jedi's in leven.

Bron: comicbook

Lees meer over: Star Wars, Walt Disney, Jon Favreau, Iron Man, Pedro Pascal, The Mandalorian, Nick Nolte, The Rise of Skywalker, Jon Favreau, George Lucas, Boba Fett

Populair nieuws