'Fargo' brengt geweldige rol voor Chris Rock

Het vierde seizoen van de serie van FX wordt een bijzondere nieuwe reeks.

Jim Pedd, 19-09-2020 10:00

Fargo brengt ons straks een vierde seizoen, waarin acteur Chris Rock de hoofdrol heeft. Hij speelt Loy Cannon, het hoofd van een familie van misdadigers die in de jaren vijftig continu strijdt tegen de maffia van Kansas City.
Na een vertraging vanwege de coronapandemie, zal de serie eind deze maand eindelijk verder gaan. En dat vindt Rock geweldig. "Geweldige rollen zijn net als geweldige liefdes. Je krijgt er twee of drie als je een beetje geluk hebt. En dit is bij uitstek de beste rol die ik ooit gehad heb."

Lees ook: 'Fargo' seizoen 4 krijgt eindelijk een premièredatum!

Fijne rol
Ook bedenker Noah Hawley is het daarmee eens. "Ik wist het meteen bij Chris: hij is dit man. Chris begon met niets, een slungelige knul zonder toestemming om het podium te beklimmen en nu is hij eigenlijk een beetje een oude zakenman. Iemand die een rijk voor zichzelf gebouwd heeft. En Loy is net zo iemand."

Lees ook: Misdaadserie 'Fargo' met Chris Rock krijgt nieuwe trailer!

In het nieuwe seizoen sluit Cannon een deal met de Italiaanse maffia, waarbij hij zijn zoon Satchel overdraagt aan zijn vijand Donatello Fadda, die zijn jongste zoon Zero aan Loy overdraagt. Als Donatello in het ziekenhuis om het elven komt, dreigt de balans verstoord te raken.

Bron: THR

Lees meer over: Fargo, FX, CHris Rock, Noah Hawley

Populair nieuws