Dit zijn de meest geliefde 'The Walking Dead'-afleveringen

De meest geliefde 'The Walking Dead'-afleveringen

The Walking Dead-fans mochten stemmen op hun favoriete afleveringen uit de serie.

Jim Pedd, 22 september 2020 om 16:43

Voordat het tiende seizoen van The Walking Dead afgerond wordt op AMC, komt er een marathon met de zes meest geliefde afleveringen uit de geschiedenis van de serie.
Vorige week lanceerde The Walking Dead op Twitter een reeks polletjes om te achterhalen welke afleveringen fans de leukste vonden van bepaalde tijdperken uit de serie.

Lees ook: 'The Walking Dead' heeft een probleem met personages

Grote meerderheid
Telkens weer was er een grote meerderheid voor een zekere aflevering. Kijkers vonden bijvoorbeeld de première van de serie de ideale start van de marathon.

Lees ook: Terugkeer fanfavoriet in 'The Walking Dead' is mogelijk!

Maar meer afleveringen wonnen. We zetten ze voor je op een rij. Allereerst mochten mensen dus kiezen voor een The Early Days-aflevering. Die won de première, Days Gone Bye, natuurlijk.


Van het derde en vierde seizoen won de aflevering Too Far Gone, de midseason finale van het vierde seizoen waarin de Governor de gevangenis aanvalt en een geliefd personage doodt.


Dan is het vijfde seizoen aan de beurt, The Road to Terminus. Daarin wint de eerste aflevering van het vijfde seizoen, No Sanctuary - eveneens de meest bekeken aflevering van de serie ooit.


De première van het zesde seizoen is ook een van de winnaars. Alexandria Arrival deed het dus erg goed:


Ook een aflevering die flink ver kwam draait om de oorlog tegen de Savoirs. De gruwelijke aflevering The Day Will Come When You Won’t Be, won.


En van de meest recente afleveringen, won het afscheid van Rick Grimes.


Lees meer over: The Walking Dead, AMC

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws