Gave nieuwe beelden 'The Mandalorian' seizoen 2!

Het tweede seizoen van The Mandalorian start binnenkort. Check gave nieuwe beelden.

Bram de Groot, 21-09-2020 09:26

De start van het tweede seizoen van The Mandalorian is nog een ruime maand van ons verwijderd. Vanaf eind oktober gaat de show weer verder met acht afleveringen. Via een nieuwe promo die tijdens de Emmy Awards verscheen zien we niet alleen van de Star Wars-serie nieuwe beelden.
Hieronder zie je die promo waarin we vooral veel (nieuwe) beelden zien uit The Mandalorian. We zien echter ook vele andere series en films voorbijkomen, met onder meer de twee Marvel-series The Falcon and the Winter Soldier en WandaVision. Van die laatste kregen we ook een compleet nieuwe trailer!


The Mandalorian - Seizoen 2
Het tweede seizoen van The Mandalorian start op 30 oktober en in de acht afleveringen zien we in ieder geval meer over het titelpersonage van acteur Pedro Pascal die The Child / Baby Yoda beschermt en naar een Jedi moet brengen.

Lees ook: Grote Star Wars-connecties en personage(s) in 'The Mandalorian'?

Mando en de kleine Yoda worden op de hielen gezeten door in ieder geval de schurk Moff Gideon van Giancarlo Esposito en zijn Dark Saber. Hieronder ook nog even snel de eerdere complete eerste trailer voor seizoen 2 van The Mandalorian.


Bron: Disney+

Lees meer over: Star Wars, Walt Disney, Jon Favreau, Iron Man, Pedro Pascal, The Mandalorian, Nick Nolte, The Rise of Skywalker, Jon Favreau, George Lucas, Boba Fett

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Everybody Loves Raymond'-ster in nieuwe serie

'Everybody Loves Raymond'-ster in nieuwe serie

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in