search
Goed nieuws voor 'The Umbrella Academy'-fans
Series / Nieuws

Goed nieuws voor 'The Umbrella Academy'-fans

The Umbrella Academy zou zomaar eens snel van start kunnen met de opnames.

Mogelijk hebben we goed nieuws voor fans van The Umbrella Academy. Hoewel Netflix nog altijd niets formeel heeft laten weten over het derde seizoen, zouden de opnames daarvan mogelijk al snel beginnen.

De Netflix-serie is uiterst populair. Het tweede seizoen bleek een van de meest bekeken series ooit, en daarmee lijkt het erop dat er snel een derde seizoen zal komen. Maar gek genoeg heeft Netflix dat seizoen nog altijd niet besteld. Dat komt wellicht deels door het coronavirus, dat heeft gezorgd voor heel wat gecancelde series, maar ook doordat de nieuwe reeks gewoon erg duur zal zijn om te maken.

Lees ook: 'The Umbrella Academy' gooide de boel op het laatste moment om

Snelle productiestart
Toch horen we nu al dat er in oktober al begonnen zal worden met de opnames van het derde seizoen. Dat gerucht horen we via Whats On Netflix, dat stelt dat de boel in Toronto gaat beginnen.

Lees ook: Is dit de schurk van 'The Umbrella Academy' seizoen 3?

The Umbrella Academy rondde in november 2019 de opnames van het tweede seizoen af, dat pas op 31 juli 2020 te zien was. De kans is dus groot dat zelfs als de nieuwe reeks nu al snel van start gaat, de boel wel een tijdje op zich laat wachten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen