Is dit de schurk van 'The Umbrella Academy' seizoen 3?

Is dit de schurk van The Umbrella Academy S3?

Harlan zou zomaar eens de slechterik van het derde seizoen van de Netflix-serie kunnen zijn.

Jim Pedd, 15 september 2020 om 06:00

Mocht er een derde seizoen komen van The Umbrella Academy, dan weten we mogelijk al wie de slechterik gaat zijn. De Netflix-hit vertelt namelijk een tragisch verhaal voor een personage die straks mogelijk een schurk kan zijn.
In het tweede seizoen komt Vanya terecht in de jaren zestig en wordt ze aangereden door de moeder van Harlan. Ze mag een tijdlang bij hen blijven, tot ze haar geheugen terug heeft. Maar in de tussentijd verdrinkt Harlan bijna en redt Vanya hem. Om hem te redden, gaf ze hem mond-tot-mond beademing, waardoor hij wat van haar krachten kreeg.

Lees ook: 'The Umbrella Academy' is absolute topscoorder

Harlan de schurk
Harlan kon gelukkig altijd op Vanya vertrouwen voor comfort en hulp, en was bang door zijn nieuwe krachten. Maar Vanya vertrekt in het tweede seizoen naar haar eigen tijd. Wellicht zou dat ertoe kunnen leiden dat de oudere Harlan straks een schurk is.

Hoe dat dan zit? De hulp was er in elk geval niet voor Harlan, die eigenlijk een behandeling nodig had. Zijn wrede vader en de nieuwe krachten die hij via Vanya kreeg, leidden ertoe dat Harlan geen hulp kreeg met het leren begrijpen van zijn krachten. Wat gevaarlijke consequenties tot gevolg zou kunnen hebben.

Lees ook: 'The Umbrella Academy': Hoe werken de krachten van Ben?

Leven met krachten
Vanya en Harlan zijn ongeveer hetzelfde opgegroeid. Allebei waren ze ‘anders’ en allebei werden ze ook echt zo behandeld. En beiden hadden ze een slechte relatie met hun vader. Bovendien hebben ze dezelfde krachten. Om die reden moet Harlan ineens leren met zijn nieuwe krachten.

Lees ook: Waarom Five in 'The Umbrella Academy' geen echte naam heeft

Harlan demonstreert in de laatste momenten van het tweede seizoen zijn krachten en dat klinkt niet hoopvol. Bovendien ziet het eruit alsof Harlan geen leuke knul meer is, waarmee hij misschien zomaar eens aan de slag kan gaan met het vernietigen van de Sparrow Academy en Vanya en haar broers en zussen.

Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Umbrella Academy, seizoen 3, Netflix, Harlan

Populair nieuws