search
Cool: Nieuwe Marvel-personages en origineel Vision-pak in 'WandaVision'
Series / Foto's

Cool: Nieuwe Marvel-personages en origineel Vision-pak in 'WandaVision'

De eerste trailer voor WandaVisoin was een flinke verrassing. Check alle details.

Gisteren verscheen zomaar de trailer voor WandaVisio online. Het is de eerste Marvel-serie binnen het Marvel Cinematic Universe, die op Disney+ moet verschijnen. In december gaat de zesdelige miniserie van start. Hieronder de meest opvallende details uit de trailer!

Lees ook: Eerste trailer Marvel-serie 'WandaVision'!

Vision in zijn originele pak!
In één van de shots zien we Vision (Paul Bettany) in zijn originele groen/gele pak uit de strips van Marvel Comics. Het lijkt erop dat deze dient als een Halloween-kostuum.



Nieuwe personages: en mysterieus figuur
En er waren ook enkele belangrijke personages te zien, met Kathryn Hahn als de luidrustige buurvrouw Agnes / de bekende Marvel-heks Agatha Harkness) en Teyonah Parris als Monica Rambeau, het personage dat we als jong meisje zagen in de film Captain Marvel uit 2019. Als eerste hieronder Agnes / Agatha (2x), daarna Monica Rambeau.







SHIELD-opvolger SWORD
In de trailer worden ook agenten van de organisatie S.W.O.R.D. (Sentient World Observation and Response Department) getoond. Deze organisatie volgt mogelijk S.H.I.E.L.D. op. In WandaVision komt S.W.O.R.D. af op de fantasierijke tv-wereld die Scarlet Witch heeft gecreëerd en dat een compleet stadje gevangen houdt. Agenten zijn te zien en Monica Rambeau is daar een van.



Vrolijk duo: WandaVision!
En hieronder nog vier foto's uit de trailer, die officieel zijn vrijgegeven door Marvel / Disney+. Uiteraard zien we vooral de personages Scarlet Witch en Vision van respectievelijk Elizabeth Olsen en Paul Bettany. Afrondend zie je ook de officiële poster voor de serie die ergens in december op Disney+ verschijnt.









Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen