Eerste recensies 'The Walking Dead: World Beyond'

Eerste recensies 'The Walking Dead: World Beyond'

Is deze volgende serie in het The Walking Dead universum de moeite waard? De eerste recensies staan online.

Bram de Groot, 22 september 2020 om 17:39

Over enkele weken wordt de aflevering "A Certain Doom" van seizoen 10 van The Walking Dead uitgezonden. Gelijk na die aflevering verschijnt ook de eerste aflevering van de nieuwe serie The Walking Dead: World Beyond. De eerste recensies staan nu online.
Onder meer de mensen van Comicbook.com hebben afleveringen van World Beyond gezien en noemen deze een "een moedige en andere richting" voor het universum. De serie zou vooral indruk maken doordat we een beschaving te zien krijgen die we niet eerder zagen in de show, compleet met een soort overheid. Wel zou de serie niet zo eng zijn en een optimistischere toon hebben.

Andere insteek: wisselend ontvangen
De recensent van Den of Geek ziet ook het verschil. "World Beyond biedt in ieder geval iets anders dan de originele show, en dat is een welkom verschil," valt te lezen in de recensie. Op de website TV Guide staan er minder positieve woorden over de toon: "World Beyond biedt het publiek geen frisse ideeën of fascinerende personages om mee kennis te maken."

Lees ook: Trailer 'The Walking Dead' spin-off: redder in nood?

The Walking Dead: World Beyond bestaat uit twee seizoenen van elk tien afleveringen en het eerste seizoen start op 4 oktober op AMC. In Nederland is de serie te volgen van Amazon Prime Video.


Bron: Comicbook.com

Lees meer over: The Walking Dead, World Beyond, Alexa Mansour, Nicolas Cantu, Hal Cumpston, Aliyah Royale

Populair nieuws