search
Tv-serie 'Lord of the Rings' wordt mindblowing!
Series / Nieuws

Tv-serie 'Lord of the Rings' wordt mindblowing!

Na de trilogie in de bioscoop krijgen we binnenkort de Lord of the Rings tv-serie.

Van 2001 tot en met 2003 zagen we de drie films The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring, The Lord of the Rings: The Two Towers en The Lord of the Rings: The Return of the King in de bioscoop. Aankomende tijd werkt Amazon aan een tv-serie The Lord of the Rings en die wordt "mindblowing".

"Het aantal mensen dat aan deze serie werkt, is voortdurend enorm indrukwekkend. Er is zelfs iemand die kijkt hoe stof reageert op voetstappen en adem! Dat zou nooit bij me opgekomen zijn. Anders dan iets als Marvel, denk ik niet dat iets groter kan zijn dan dit," zei actrice Morfydd Clark tegenover NME.

The Lord of the Rings wordt "mindblowing"
De actrice uit onder meer de tv-series Dracula en His Dark Materials noemt de ervaring "mindblowing". En dat is uiteraard niet raar. De Lord of the Rings-serie lijkt veruit de grootste productie van Amazon tot op heden, en misschien is het dus wel een van de grootste producties voor het kleine scherm ooit.

Lees ook: 'Lord of the Rings'-acteur is klaar met de franchise

De serie zal overigens weinig overeenkomsten hebben met de films, aangezien deze enkele honderden jaren eerder afspeelt. Het zou overigens wel kunnen dat we bepaalde bekende personages terug gaan zien. Tijd zal uitwijzen welke.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen