Grote verrassing op komst in Marvel-serie 'WandaVision'

Grote verrassing op komst in Marvels 'WandaVision'

De Marvel-serie WandaVision maakt de tongen los: dit wordt vreemd, maar ook interessant!

Bram de Groot, 23 september 2020 om 15:54

Mogelijk niet de bioscoopfilm Black Widow maar de Marvel-serie WandaVision gaat het Marvel Cinematic Universe na de Infinity Saga aftrappen. En dat is misschien wel een veel leukere aangezien we gelijk in het diepe worden gegooid.
De serie focust namelijk vooral op de kracht van Scarlet Witch die de realiteit op grote schaal kan manipuleren. En waarschijnlijk laat de trailer van eerder deze week slechts een klein beetje zien van wat in december op Disney+ te zien is.

Lees ook: Cool: Nieuwe Marvel-personages en origineel Vision-pak in 'WandaVision'

Grote verrassing op komst!
Via Twitter liet Bisha K. Ali, showrunner van Ms. Marvel weten "hyped" te zijn over WandaVision waarin magie de overhand zal hebben.

"Alles wat ik stiekem over deze show in de gangen hoorde, deed me denken: "Oh mijn god, dat is zo cool. Wacht, maar -?!?!?" Het wordt ongelooflijk; proficiat aan iedereen die hier onvermoeibaar aan heeft gewerkt! Ik ben zo hyped om deze serie te zien!" schreef Ali die door laat schemeren dat er nog grote onthullingen zullen zijn.


Lees ook: Eerste trailer Marvel-serie 'WandaVision'!

Alternatieve, kortere trailer
Hieronder zie je ook nog een alternatieve kortere versie van de trailer die we afgelopen maandag online zagen verschijnen. WandaVision is te zien vanaf december op Disney+.


Bron: twitter

Lees meer over: Loki, WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier, The Mandalorian, Hawkeye, Ms Marvel, Moon Knight, Paul Bettany, Avengers, Elizabeth Olsen

Populair nieuws