search
Na zes seizoenen stopt 'Supergirl' ermee
Series / Nieuws

Na zes seizoenen stopt 'Supergirl' ermee

Supergirl is de volgende serie in het Arrowverse waar de stekker uit getrokken wordt.

Na zes seizoenen valt het doek voor Supergirl definitief. Het Arrowverse neemt daarmee definitief afscheid van nog een van zijn series.

Supergirl komt na het aanstaande zesde seizoen tot een einde. Dat laten The CW, Warner Bros. TV en Berlanti Productions weten. De productie begint later deze maand en de scenario's voor de laatste twintig afleveringen worden op dit moment geschreven.

Lees ook: Nieuwe seizoensfinale voor 'Supergirl' wegens coronavirus

Eerdere verhuizing
Eerder was de serie gemaakt voor CBS in 2015. Maar het tweede seizoen verhuisde men de show al naar The CW, waar de boel onderdeel werd van het Arrowverse. Ook actrice Melissa Benoist reageert al op het treurige nieuws:

Lees ook: 'Supergirl' versus vele schurken [Blu-ray]

"Om te zeggen dat het een eer was om dit iconische personage te spelen, is een understatement. Om te zien welke impact deze serie op jonge vrouwen rond de hele wereld heeft gehad, voel ik mij nederig en sprakeloos. En ze heeft ook op mij die impact gehad. Ze heeft mij kracht leren vinden waarvan ik niet wist dat ik die had. Ik heb geleerd hoop te vinden waar die afwezig leek, en geleerd dat we samen sterker staan. En waar zij voor staat, maakt ons allemaal beter."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen