Disney+ brengt in 2022 meer 'Star Wars'-series

Disney+ brengt in 2022 meer 'Star Wars'-series

Cassian Andor en Obi-Wan Kenobi komen vermoedelijk in 2022 online uit!

Jim Pedd, 26 september 2020 om 10:00

Er zijn een aantal factoren die het werk aan de Star Wars-series vertraagd hebben. Maar het begint erop te lijken dat de boel langzaamaan toch samenkomt en de ontwikkelingen langzaamaan wat sneller gaan. Corona of geen corona: the show must go on.
Bespin Bulletin, een fansite, laat weten dat de geplande series rond Obi-Wan Kenobi en Cassian Andor vermoedelijk in 2022 op Disney+ te zien zijn. Eigenlijk was het de bedoeling dat beiede series eerder te zien zouden zijn.

Lees ook: Eindelijk gaat het de nieuwe 'Star Wars'-serie voor de wind

In 2022 te zien
“Ze wilden Cassian in de zomer of herfst van 2021 vertonen, maar toen zorgde corona voor vertraging”, deelde Bespin Bulletin. “Ik geloof dat Cassian tot juli 2021 opgenomen wordt. Kenobi wordt rond diezelfde tijd, maar misschien een maand later, afgerond. Dus ja, de lente, zomer en herfst lijken goede tijden voor Star Wars-dingen op Disney+ in 2022.”

Lees ook: 'Star Wars: Cassian Andor' brengt nog iemand terug

Eerder bleek nog dat Tony Gilroy vanwege het coronavirus moest opstappen als maker van de serie rond Cassian Andor. Hij is al vervangen, en blijft nu in New York City, om te voorkomen dat hij het virus krijgt.Lees meer over: Star Wars, Disney Plus, Obi Wan Kenobi, Cassian Andor

Populair nieuws