'Judge Dredd: Mega City One' draait niet om wie je denkt

'Judge Dredd: Mega City One' draait hierom

Judge Dredd: Mega City One zou geen Judge Dredd als hoofdpersoon hebben.

Jim Pedd, 27 september 2020 om 12:07

Sinds Judge Dredd: Mega-City One in mei 2017 is aangekondigd, horen we veel speculatie over de rol van Karl Urban in het project. De acteur was immers te zien in de box office flop uit 2012 die al snel een van de grotere culthits werd.
Urban zegt ook al zo’n beetje een heel decennium dat hij graag weer terug wil keren voor de franchise. Maar hij is ook druk met het werk aan The Boys, die hitserie van Amazon Prime Video waarin hij op dit moment te zien is.

Lees ook: Karl Urban wil nog altijd terugkeren als Judge Dredd

Judge Dredd: Mega-City One
De serie Judge Dredd: Mega-City One laat al een tijdje op zich wachten. Waarom precies is niet duidelijk. De CEO van rechthebbende partij Rebellion hintte er al naar dat hij zowel Karl Urban als Sylvester Stallone in de serie wil zien. Maar nu horen we dat de hoofdpersoon in de serie niemand minder dan America Jara zal zijn.

Lees ook: Script pilot-aflevering 'Judge Dredd: Mega-City One' afgerond

Dat meldt de site Bounding Into Comics. De serie zou gaan draaien om de 2000 AD-verhaallijn America. Dat past dan binnen andere franchises die zich ook richten op bekende elementen van een beroemd universum, maar met onbekende personages.

Bron: boundingintocomics

Lees meer over: Judge Dredd Mega City One, Judge Dredd, Karl Urban, Sylvester Stallone

Populair nieuws