'Moon Knight' zoekt twee nieuwe hoofdpersonen

'Moon Knight' zoekt twee nieuwe hoofdpersonen

Moon Knight moet als het goed is in de loop van 2022 te zien zijn op Disney+.

Jim Pedd, 27 september 2020 om 11:01

Marvel-serie Moon Knight zoekt naar het schijnt op dit moment naar twee van zijn hoofdpersonen. The Direct stelt dat er gezocht wordt naar twee heel specifieke hoofdpersonen, die naast de held uit de titel te zien moeten zijn.
Het gaat dan om Jean-Paul DuChamp en Marlene Alraune. DuChamp is de beste vriend van hoofdpersoon Marc Spector. Er wordt gezocht naar een acteur van tussen de 20 en 40 jaar oud, een blanke man die er heel stereotype goed uit moet zien, behoorlijk enthousiast is en minder intelligent dan gewoonlijk, maar wel iemand die je lief kan hebben.

Lees ook: Wie is de nieuwe Marvel-held Moon Knight van Disney+?

Er wordt ook gezocht naar iemand voor de rol van Marlene Alraune; daarbij gaat het om een vrouw van tussen de 20 en 35 jaar oud, iemand van welke etniciteit dan ook. Alraune werkt voor een geheime organisatie en moet van koel en hard naar warm en vriendelijk kunnen binnen een tel.

Lees ook: Wow! Keanu Reeves als Marvel-held 'Moon Knight'?

Moon Knight
De serie draait om Marc Spector, die als huurling in aanraking komt met de maangod, die zijn leven redt. In ruil daarvoor moet Marc Spector gaan vechten voor het goede.

Bron: The Direct

Lees meer over: Moon Knight, Marvel Studios, Disney Plus

Populair nieuws