search
'Justice League Dark' krijgt nu al spin-offs van HBO
Series / Nieuws

'Justice League Dark' krijgt nu al spin-offs van HBO

Met personages als Constantine en Zatanna komen er op HBO Max ook al een spin-offs van het nog te verschijnen Justice League Dark.

De verschillende streamingdiensten zetten vol in op superheldenseries. Disney+ heeft bijvoorbeeld de Marvel-series verbonden aan het Marvel Cinematic Universe en HBO Max richt zich voor allerlei uiteenlopende projecten.

Een van de eerst aangekondigde superheldenproducties is Justice League Dark van J.J. Abrams en nu wordt via The Hollywood Reporter duidelijk dat de streamingdienst "werkt aan bovennatuurlijke shows met onder meer Constantine en Zatanna."

Lees ook: Nieuwe Constantine lijkt al gecast!

Justice League Dark en spin-offs
Over de Justice League Dark-serie van J.J. Abrams is eigenlijk nog maar weinig bekend. Over de spin-off kan dus ook nog zeer weinig gemeld worden. Aangezien Justice League Dark in 2021 moet verschijnen is het niet ondenkbaar dat we binnenkort krijgen te horen welke acteurs te zien zullen zijn.

Andere DC-serie die nieuw op HBO Max gaan verschijnen gaan over onder meer het personage Peacemaker uit de nog te verschijnen film The Suicide Squad en de Gotham City Police Department, een prequel op de film The Batman. Ook zou er een Green Lantern-serie moeten verschijnen - vermoedelijk binnen het Arrowverse.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen