'Justice League Dark' krijgt nu al spin-offs van HBO

'Justice League Dark' krijgt nu al spin-offs

Met personages als Constantine en Zatanna komen er op HBO Max ook al een spin-offs van het nog te verschijnen Justice League Dark.

Bram de Groot, 26 september 2020 om 19:16

De verschillende streamingdiensten zetten vol in op superheldenseries. Disney+ heeft bijvoorbeeld de Marvel-series verbonden aan het Marvel Cinematic Universe en HBO Max richt zich voor allerlei uiteenlopende projecten.
Een van de eerst aangekondigde superheldenproducties is Justice League Dark van J.J. Abrams en nu wordt via The Hollywood Reporter duidelijk dat de streamingdienst "werkt aan bovennatuurlijke shows met onder meer Constantine en Zatanna."

Lees ook: Nieuwe Constantine lijkt al gecast!

Justice League Dark en spin-offs
Over de Justice League Dark-serie van J.J. Abrams is eigenlijk nog maar weinig bekend. Over de spin-off kan dus ook nog zeer weinig gemeld worden. Aangezien Justice League Dark in 2021 moet verschijnen is het niet ondenkbaar dat we binnenkort krijgen te horen welke acteurs te zien zullen zijn.

Andere DC-serie die nieuw op HBO Max gaan verschijnen gaan over onder meer het personage Peacemaker uit de nog te verschijnen film The Suicide Squad en de Gotham City Police Department, een prequel op de film The Batman. Ook zou er een Green Lantern-serie moeten verschijnen - vermoedelijk binnen het Arrowverse.

Bron: hollywoodreporter

Lees meer over: Justice League Dark, DC, JJ Abrams, Zatanna, Constantine, Dead Man, Etrigan, Swamp Thing

Populair nieuws