'The Walking Dead' gaat stiekem door na seizoen 11

'The Walking Dead' gaat stiekem door na seizoen 11

The Walking Dead seizoen 11 het einde? Niet echt, aangezien de serie doorgaat in de spin-offs.

Bram de Groot, 28 september 2020 12:27

Even geleden werd duidelijk dat het elfde seizoen van The Walking Dead het laatste zal zijn en dat de franchise daarna vertrouwt op spin-offs rond afzonderlijke personages. Het lijkt verdacht veel op dat we slechts met een soort titelwijziging te maken krijgen.
Als alles volgens planning verloopt, start seizoen 11 zo ongeveer begin oktober 2021 en eindigt vervolgens na 24 afleveringen. Daarna moeten er meerdere spin-offs verschijnen en de eerste zou zich focussen op de personages Daryl (Norman Reedus) en Carol (Melissa McBride).

The Walking Dead gaat stiekem door
Deze spin-off wordt omschreven als "een andere show, met een andere toon" en moet in 2023 debuteren op AMC. Chief content officer Scott Gimple meldt nu dat het verhaal van de moederserie voortleeft via Daryl en Carol.

Lees ook: Recensies ‘The Walking Dead’-finale: De moeite waard?

"Er zijn natuurlijk manieren waarop het verhaal door kan gaan," zei Gimple tegen Insider. "Het zal doorgaan met Daryl en Carol. Het wordt een andere show met een andere toon, maar het verhaal uit die hoek van The Walking Dead blijft in sommige opzichten wel via hen zichtbaar."

Bron: comicbook

Lees meer over: The Walking Dead, Seizoen 11, Andrew Lincoln, Jeffrey Dean Morgan, Negan, Rick Grimes, Lauren Cohan, Melissa McBride, Norman Reedus

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws