Netflix komt met live-action serie over legendarische meesterdief

Netflix komt met nieuwe serie over meesterdief

Niemand minder dan Omar Sy speelt de hoofdrol in de gloednieuwe reeks...

Geoffrey Ketels, 28 september 2020 om 14:58

Netflix heeft de gloednieuwe live-action serie Lupin aangekondigd die het verhaal vertelt van Lupin, een beroemde meesterdief uit de boeken van de Franse schrijver Maurice Leblanc.
In het bijzonder in Japan is het personage van Lupin ongelofelijk populair. Hij dook door de jaren heen dan ook reeds verschillende keren op in diverse anime-series. In deze series scheurt hij niet alleen in dure auto's, daarnaast rent hij vrouwen achterna en speelt hij een soort van moderne Robin Hood omdat hij schatrijke criminelen besteelt.

Moderne versie
Met de nieuwe live-action serie die Netflix op de wereld los zal laten gaat de streamingdienst voor een modernere versie van de meesterdief. De serie komt van de hand van George Kay die eerder ook verantwoordelijk was voor de bijzonder sterke misdaadserie Criminal.

Voor het regisseren van de eerste drie afleveringen werd een beroep gedaan op Louis Leterrier. Hij was eerder ook al verantwoordelijk voor onder meer The Dark Crystal: Age of Resistance.

Inmiddels heeft Netflix ook een eerste trailer de wereld ingestuurd die een goede eerste indruk geeft van deze veelbelovende serie. Deze trailer is hieronder te bekijken! De serie Lupin zou als alles volgens plan verloopt ergens in de loop van de maand januari op Netflix moeten verschijnen.


Lees meer over: Lupin, serie, series, Netflix

Populair nieuws