search

Ons nieuws van maandag 28 september 2020

Dan toch geen realityshow voor prins Harry en Meghan Markle op Netflix?
Series / Nieuws

Dan toch geen realityshow voor prins Harry en Meghan Markle op Netflix?

Slecht nieuws voor mensen die een blik wilden werpen op het leven van de twee bekendheden...

Eerder verschenen er reeds sterke geruchten over een mogelijke realityshow rond prins Harry en Meghan Markle. Die geruchten blijken volgens een woordvoerder echter helemaal niet te kloppen.

In het bijzonder in diverse Britse media leek het reeds zo goed als vast te staan, prins Harry en Meghan Markle zouden een eigen realityshow gaan krijgen op streamingdienst Netflix. Daar is volgens een woordvoerder van het koppel echter helemaal niets van waar. Hij reageerde in een bericht aan de Daily Mail om voor eens en altijd klaarheid te scheppen.

150 miljoen euro
Prins Harry en Meghan Markle tekenden recent een overeenkomst met Netflix voor de gigantische som van 150 miljoen euro. Deel van de overeenkomst is het maken van verschillende tv-programma's, films en kinderseries. Plots verscheen onder meer in het tabloid The Sun echter dat ook een realityshow één van de projecten zou zijn die in de pijplijn zou zitten. In The Sun stond dan ook het volgende te lezen:

"Prins Harry en Meghan Markle willen kijkers graag een blik in hun leven gunnen. Ze willen vooral graag het vrijwilligerswerk tonen waar ze zich voor inzetten. Dit allemaal op een smaakvolle manier. Meghan wil bovendien ook graag tonen hoe ze in werkelijkheid is. Ze gaan dit project doen volgens hun eigen voorwaarden."

Netflix zelf heeft de productie van een realityshow nooit bevestigd. In ieder geval mag het nu voor eens en altijd duidelijk zijn, zo'n project komt er dus niet.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zo blikt 'Riverdale' haar kusscènes in tijdens Coronatijden
Series / Nieuws

Zo blikt 'Riverdale' haar kusscènes in tijdens Coronatijden

Fans krijgen en een exclusieve blik achter de schermen van 'Riverdale'...

Het inblikken van kusscènes vereiste nog nooit eerder zoveel voorbereiding als nu. Dat wordt duidelijk door middel van een filmpje welke door Riverdale-acteur KJ Apa op Instagram werd geplaatst.

De coronacrisis heeft in de tv-wereld heel wat problemen veroorzaakt. Ook op vandaag zijn die problemen nog steeds voelbaar. Riverdale-acteur KJ Apa geeft ons exclusieve blik achter de schermen van de opnames van de populaire Netflix-serie door middel van een video op Instagram. De video maakt duidelijk welk ritueel de acteurs en actrices tegenwoordig moeten ondergaan vooraleer ze een spannende kusscène met elkaar kunnen opnemen.

Lees ook: 'Riverdale' onthult nieuw lot voor Archie

Ontsmettingsmiddel
In de video is te zien hoe KJ Apa, maar ook Camila Mendes hun mond moeten spoelen met ontsmettingsmiddel vooraleer ze elkaar kunnen zoenen. Apa stelde op Instagram dat deze handeling onderdeel is geworden van hun dagelijkse routine. Het is niet bekend of het spoelen van de mond daadwerkelijk werkt tegen het verspreiden van het Coronavirus. Leuke beelden levert het in ieder geval wel op...

De leuke video die KJ Apa deelde is hier op Instagram te bekijken!

Wanneer het nieuwe seizoen van Riverdale precies op Netflix te zien zal zijn is momenteel nog niet bekend.

Lees ook: 'Riverdale'-vrouwen vanaf nu te volgen op TikTok!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix komt met live-action serie over legendarische meesterdief
Series / Nieuws

Netflix komt met live-action serie over legendarische meesterdief

Niemand minder dan Omar Sy speelt de hoofdrol in de gloednieuwe reeks...

Netflix heeft de gloednieuwe live-action serie Lupin aangekondigd die het verhaal vertelt van Lupin, een beroemde meesterdief uit de boeken van de Franse schrijver Maurice Leblanc.

In het bijzonder in Japan is het personage van Lupin ongelofelijk populair. Hij dook door de jaren heen dan ook reeds verschillende keren op in diverse anime-series. In deze series scheurt hij niet alleen in dure auto's, daarnaast rent hij vrouwen achterna en speelt hij een soort van moderne Robin Hood omdat hij schatrijke criminelen besteelt.

Moderne versie
Met de nieuwe live-action serie die Netflix op de wereld los zal laten gaat de streamingdienst voor een modernere versie van de meesterdief. De serie komt van de hand van George Kay die eerder ook verantwoordelijk was voor de bijzonder sterke misdaadserie Criminal.

Voor het regisseren van de eerste drie afleveringen werd een beroep gedaan op Louis Leterrier. Hij was eerder ook al verantwoordelijk voor onder meer The Dark Crystal: Age of Resistance.

Inmiddels heeft Netflix ook een eerste trailer de wereld ingestuurd die een goede eerste indruk geeft van deze veelbelovende serie. Deze trailer is hieronder te bekijken! De serie Lupin zou als alles volgens plan verloopt ergens in de loop van de maand januari op Netflix moeten verschijnen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' gaat stiekem door na seizoen 11
Series / Nieuws

'The Walking Dead' gaat stiekem door na seizoen 11

The Walking Dead seizoen 11 het einde? Niet echt, aangezien de serie doorgaat in de spin-offs.

Even geleden werd duidelijk dat het elfde seizoen van The Walking Dead het laatste zal zijn en dat de franchise daarna vertrouwt op spin-offs rond afzonderlijke personages. Het lijkt verdacht veel op dat we slechts met een soort titelwijziging te maken krijgen.

Als alles volgens planning verloopt, start seizoen 11 zo ongeveer begin oktober 2021 en eindigt vervolgens na 24 afleveringen. Daarna moeten er meerdere spin-offs verschijnen en de eerste zou zich focussen op de personages Daryl (Norman Reedus) en Carol (Melissa McBride).

The Walking Dead gaat stiekem door
Deze spin-off wordt omschreven als "een andere show, met een andere toon" en moet in 2023 debuteren op AMC. Chief content officer Scott Gimple meldt nu dat het verhaal van de moederserie voortleeft via Daryl en Carol.

Lees ook: Recensies 'The Walking Dead'-finale: De moeite waard?

"Er zijn natuurlijk manieren waarop het verhaal door kan gaan," zei Gimple tegen Insider. "Het zal doorgaan met Daryl en Carol. Het wordt een andere show met een andere toon, maar het verhaal uit die hoek van The Walking Dead blijft in sommige opzichten wel via hen zichtbaar."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher' heeft een nieuwe Witcher!
Series / Nieuws

'The Witcher' heeft een nieuwe Witcher!

Na het vertrek van de acteur die de Witcher Eskel zou spelen, is er een nieuwe.

Een paar dagen terug werd duidelijk dat acteur Thue Rasmussen toch niet de rol van Eskel, een Witcher, kon spelen in de Netflix-hitserie The Witcher. Door de vertraagde opnames liep zijn agenda in de soep en moest hij de rol vaarwel zeggen.

Nu wordt via Variety duidelijk dat acteur Basil Eidenbenz de rol van Eskel zal spelen in het tweede seizoen van The Witcher, waarin Henry Cavill uiteraard te zien is als de belangrijkste Witcher: Geralt of Rivia.

Lees ook: Witcher-acteur in de put door 'The Witcher' seizoen 2

De Zwitserse acteur Eidenbenz is bekend uit het Britse drama Victoria en had een rol in The Favourite naast Olivia Colman en Emma Stone. Het personage Eskel is een goede vriend van Geralt of Rivia.Andere nieuwe rollen in seizoen 2
Andere nieuwe personages worden gespeeld door Kristofer Hivju als Nivellen, Yasen Atour als Coen, Agnes Bjorn als Vereena, Paul Bullion als Lambert, Aisha Fabienne Ross als Lydia en Mecia Simson als Francesca. Kim Bodnia zien we als Vesemir, de mentor van Geralt en Eskel. Sinds 17 augustus draaien de camera's weer voor seizoen 2 van The Witcher.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoe de 'Nick Fury'-serie van Disney+ al opgezet is
Series / Nieuws

Hoe de 'Nick Fury'-serie van Disney+ al opgezet is

Marvel Studios heeft de serie die rond Nick Fury gemaakt wordt stiekem al ingeleid.

De Marvel-film Spider-Man: Far From Home lijkt als opzet gediend te hebben van de Disney+-serie die gemaakt wordt over Samuel L. Jacksons Nick Fury.

De film liet namelijk twee grote onthullingen zien aan het einde. Zo bleek dat J. Jonah Jameson weer terug was en dat hij wederom gespeeld werd door J.K. Simmons. En het bleek dat Nick Fury de hele tijd niet zichzelf was, maar een als hem vermomde Talos. Nick Fury zat ergens in een ruimteschip te genieten van een vakantie.

SWORD-leider
In de serie zal Nick Fury leiding geven aan SWORD, de opvolger van SHIELD. In de comics is het Sentient World Observation and Response Department, ofwel SWORD, erop gericht om de wereld te beschermen tegen buitenaardse bedreigingen. De organisatie is er bovendien blij mee beter te zijn dan SHIELD en werkt vanuit een ruimtestation dat Peak heet. Daar onderscheppen ze mogelijke invasies.

Dat de Aarde bescherming nodig heeft tegen buitenaardse wezens is al heel duidelijk in het MCU. Zo was er de aanval van de Chitauri, de snap van Thanos en de strijd tussen de legers van Thanos en de mensheid. Kortom: daar zit wel wat rek in en Nick Fury kan daar leiding aan geven.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het is bijna echt over en uit voor 'Supernatural'
Series / Trailer

Het is bijna echt over en uit voor 'Supernatural'

De laatste zeven afleveringen van Supernatural krijgen nogmaals een trailer.

Nog een paar dagen en dan start The CW met het uitzenden van de laatste zeven afleveringen van de hitserie Supernatural die daarna na in totaal vijftien seizoenen geheel is afgerond.

Hieronder zie je een nieuwe trailer met de titel Exhaust en daarin zien we uiteraard de vier hoofdrolspelers Jack (Alexander Calvert), Sam Winchester (Jared Padalecki), Castiel (Misha Collins) en Dean Winchester (Jensen Ackles).

Lees ook: Afronding 'Supernatural' krijgt humeurige posterAflevering 'Last Holiday' op 8 oktober
In de aflevering Last Holiday - op 8 oktober te zien op The CW - ontdekken Sam Padalecki en Dean een bosnimf (Meagan Fey) die in de bunker woont en vastbesloten is om haar familie koste wat het kost te beschermen. De regie komt van Eduardo Sanchez en de aflevering is geschreven door Jeremy Adams.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hier draait de verrassende finale van 'Supernatural' om
Series / Nieuws

Hier draait de verrassende finale van 'Supernatural' om

Supernatural eindigt anders dan je wellicht gedacht zou kunnen hebben.

De finale van Supernatural wordt heel persoonlijk. Er wordt meer gefocust op de familie van Sam en Dean dan de mythologie van de serie. Dat belooft schrijver Andrew Dabb in een interview over de finale.

De laatste zeven afleveringen zijn vanaf 8 oktober te zien. Dan komt na vijftien seizoen een einde aan de serie, al hoeft dat niet per se het definitieve einde te zijn als we de hoofdrolspelers mogen geloven. Voorlopig is het wel even voorbij.

Lees ook: Veranderde de 'Supernatural'-finale door corona?

Meer focus op familie
Andrew Dabb vertelde dat fans een finale kunnen verwachten die meer draait om de broers die centraal hebben gestaan tijdens al die seizoenen, dan om de mythologie. De climax voor de mythologie vindt plaats in aflevering 19 en daarna is er nog een laatste aflevering die draait om Sam, Dean en het verhaal van hun familie.

Lees ook: Afronding 'Supernatural' krijgt humeurige poster

"Voor het grootste deel ronden we de mythologie in aflevering 19 af. Aflevering 20 draait meer om personages en houdt zich meer bezig met Sam, Dean en de familie die ze opgebouwd hebben, in plaats van dat we zien hoe ze de Zaak van de Week oplossen."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Oorspronkelijke 'The Flash'-serie moest eigenlijk super duister worden
Series / Nieuws

Oorspronkelijke 'The Flash'-serie moest eigenlijk super duister worden

'The Flash' uit de jaren 90' moest zich af moeten spelen in een dystopische wereld waarin superhelden illegaal zijn.

In de jaren negentig was er al een televisieserie over The Flash te zien. Nu blijkt dat die serie zijn leven bijna heel anders begonnen was. Eigenlijk had deze Unlimited Powers moeten heten en zich af moeten spelen in een dystopische wereld waarin superhelden illegaal zijn.

De Scarlet Speedster is een van de populairste helden van DC Comics en is in vele vormen te zien geweest, geanimeerd en in live-action. In de jaren negentig speelde John Wesley Shipp de hoofdrol, maar na 1 seizoen werd de boel al gecancelled.

Lees ook: Onduidelijkheid rond 'The Flash' seizoen 7

Herinneringen ophalen
Schrijvers Danny Bilson en Paul De Meo spraken met Den of Geek over hun oorspronkelijke plannen voor de serie. Daarin zouden we een veertigjarige Barry Allen gevolgd hebben, die net vrijkomt na vijftien jaar in de gevangenis. Hij wordt vergezeld door de relatief onbekende helden Blok en Doctor Occult, evenals zijn opvolger Wally West, en Green Arrow en de tienerdochter van Green Arrow.

Lees ook: 'The Flash' beantwoordt vragen rond schurk Godspeed

In die wereld zijn superhelden verboden, en trekken superschurken in het diepste geheim aan de touwtjes. De serie was duister en geïnspireerd op onder meer de Batman-films van Tim Burton en de comic Watchmen. Helaas kwam deze er echter niet.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Goed nieuws voor fans van 'Star Trek: Discovery'
Series / Nieuws

Goed nieuws voor fans van 'Star Trek: Discovery'

'Star Trek: Discovery' seizoen 3 begint pas over een maand maar men is nu al bezig met de vierde reeks.

Het derde seizoen is op dit moment nog niet te zien. Maar Star Trek: Discovery neemt nu al de vierde reeks op. Dat blijkt uit een foto van de set van de serie.

We zien een bord staan met daarop Cast & Crew Entry en het logo van de serie. Dit is het begin van de opnames van het vierde seizoen, waarmee de serie gelijk staat aan de laatste Trek-serie die te zien was en na vier seizoenen eindigde. Maar we horen al dat Discovery het beter gaat doen en minstens nog een vijfde seizoen krijgt.

Lees ook: Wanneer 'Star Trek: Discovery' te zien is

Negenhonderd jaar
Het derde seizoen van Star Trek: Discovery speelt zich 900 jaar in de toekomst af. De crew komt er daar achter dat de Federation een totaal andere organisatie is. Deze is door een bizarre gebeurtenis, The Burn, vervallen en het universum is ook geen plek van hoop meer.

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' gaat ook om tijdreizen draaien

Het is aan de crew om het ouderwetse optimisme terug te brengen naar de toekomst. En daar gaan ze natuurlijk in slagen. Vanaf 16 oktober weer te zien.

Tweet verwijderd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.