'The Witcher' heeft een nieuwe Witcher!

'The Witcher' heeft een nieuwe Witcher!

Na het vertrek van de acteur die de Witcher Eskel zou spelen, is er een nieuwe.

Bram de Groot, 28 september 2020 11:24

Een paar dagen terug werd duidelijk dat acteur Thue Rasmussen toch niet de rol van Eskel, een Witcher, kon spelen in de Netflix-hitserie The Witcher. Door de vertraagde opnames liep zijn agenda in de soep en moest hij de rol vaarwel zeggen.
Nu wordt via Variety duidelijk dat acteur Basil Eidenbenz de rol van Eskel zal spelen in het tweede seizoen van The Witcher, waarin Henry Cavill uiteraard te zien is als de belangrijkste Witcher: Geralt of Rivia.

Lees ook: Witcher-acteur in de put door 'The Witcher' seizoen 2

De Zwitserse acteur Eidenbenz is bekend uit het Britse drama Victoria en had een rol in The Favourite naast Olivia Colman en Emma Stone. Het personage Eskel is een goede vriend van Geralt of Rivia.Andere nieuwe rollen in seizoen 2
Andere nieuwe personages worden gespeeld door Kristofer Hivju als Nivellen, Yasen Atour als Coen, Agnes Bjorn als Vereena, Paul Bullion als Lambert, Aisha Fabienne Ross als Lydia en Mecia Simson als Francesca. Kim Bodnia zien we als Vesemir, de mentor van Geralt en Eskel. Sinds 17 augustus draaien de camera's weer voor seizoen 2 van The Witcher.

Bron: variety

Lees meer over: The Witcher, Jason Momoa, Henry Cavill, Blood Origin, Nightmare of the Wolf

Populair nieuws