search
Eindelijk: 'The Lord of the Rings'-serie start weer op!
Series / Nieuws

Eindelijk: 'The Lord of the Rings'-serie start weer op!

De grote Amazon-serie The Lord of the Rings gaat weer verder met de opnames.

Maanden lagen de opnames voor de serie The Lord of the Rings van Amazon Studios stil, maar nu zijn deze weer opgestart. Deze opnames vinden plaats in Nieuw-Zeeland, waar het wat betreft de coronabesmettingen meevalt.

Deze grote titel is dé productie die de streamingdienst Amazon Prime Video definitief op de kaart moet zetten, al is er op dit moment ook veel succes met The Boys. Volgens Deadline hebben de makers van de serie groen licht gekregen van de Nieuw-Zeelandse autoriteiten om door te gaan met de opnames.

De opnames voor de eerste twee afleveringen zijn al afgerond en er was al een flinke break ingepland na die opnames om onder meer te werken aan de scripts voor seizoen 2, dus wie weet wordt het 2e seizoen wel gelijk na seizoen 1 opgenomen.

Seizoen 2 al akkoord
Er zijn rollen voor onder meer Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Bonladi, Tom Budge, Morfydd Clark, Ismael Cruz Cordova, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawie, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Daniel Weyman en Maxim Baldry.

Lees ook: Tv-serie 'Lord of the Rings' wordt mindblowing!

Het is al bekend dat The Lord of the Rings een tweede seizoen krijgt nadat het eerste in 2021 (of 2022) op Amazon Prime Video is verschenen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen