search
Netflix geeft deze series nog een extra seizoen!
Series / Nieuws

Netflix geeft deze series nog een extra seizoen!

Netflix geeft drie series een aanvullend seizoen. Goed nieuws voor fans dus!

Netflix geeft drie series nieuwe seizoenen. Dat meldt de site What's On Netflix. Het gaat om Locke & Key, Away en Dash & Lily. Het is allemaal nog niet officieel, maar fans zullen blij zijn dat Netflix niet overal een punt achter zet.

Locke & Key kreeg in februari toen de serie gelanceerd werd positieve reacties. Netflix zou zelfs vier seizoenen willen maken van de bovennatuurlijke dramaserie. We volgen een groepje kids dat sleutels in hun huis ontdekt, die hen toegang geven tot andere dimensies. Het is een serie voor jong en oud, die nu dus mogelijk zelfs een derde seizoen krijgt; het tweede was namelijk al besteld.

En verder
En ook de serie Away krijgt volgens de site een tweede seizoen. Die draait om een vrouwelijke astronaut en haar familie, als zij vertrekt op een gevaarlijke en belangrijke missie in de ruimte.

Tot slot krijgt ook Dash & Lily een tweede seizoen. Netflix verwacht er veel van, want de serie is nog niet verschenen. Centraal staan twee geliefden die in New York City wonen en een notitieblokje doorgeven.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen