'The 100'-finale: hoe is deze ontvangen?

'The 100'-finale: hoe is deze ontvangen?

Fans reageren echt niet onverdeeld positief op deze laatste aflevering van de serie.

Jim Pedd, 2 oktober 2020 om 12:39

Let op: dit artikel bevat spoilers over het einde van The 100. De fantasyserie van The CW kwam tot een einde afgelopen woensdag met de aflevering The Last War. En deed dat met een knaller vol ongelofelijke en verrassende momenten. Maar hoe reageren fans?
Op sociale media verschenen uiteenlopende reacties op het einde van de serie. In de finale zagen we Cadogan verschijnen voor een rechter, waar hij moest uitleggen waarom de mensheid het verdiende om te transcenderen.

Lees ook: Einde 'The 100' wordt 'The Last War'

Een test
Cadogan moest dat laten zien door een reeks tests te ondernemen. Hij begon daarmee, maar werd al snel gedood door Clarke. Die moest daarop het stokje overnemen, maar faalde miserabel. Vervolgens was het Raven die de rechter aansprak en moest vragen om een nieuwe kans.

Lees ook: Zéér onverwachte dood in 'The 100'

Maar ook zij slaagde er niet in om de rechter te overtuigen. Tot althans Octavia er wel in slaagde. De mensheid begon daarop te transcenderen, op Clarke na. Zij mocht dat niet omdat zij Cadogan gedood had tijdens de test. Gelukkig voor haar bleef ze niet alleen achter, omdat haar vrienden de onsterfelijkheid ook hadden laten gaan om met haar de overblijfselen van de mensheid te zijn.

De reacties
Fans zijn niet onverdeeld blij met deze finale:


Lees meer over: The 100, Finale, The CW

Informatie over de serie: The 100

Populair nieuws