search
Gaaf ontwerp voor 'Ms. Marvel'!
Series / Foto's

Gaaf ontwerp voor 'Ms. Marvel'!

Zo kan Iman Vellani eruit zien als de nieuwe Marvel-heldin Ms. Marvel, in 2022 op Disney+.

Met Orphan Black-actrice Tatiana Maslany als She-Hulk en de jonge nieuwkomer Iman Vellani als Ms. Marvel zijn er twee van de nieuwe grote vrouwelijke personages onthuld voor de toekomstige series en film in het Marvel Cinematic Universe.

Hoe ze eruit komen te zien is uiteraard nog onbekend, maar online verschijnen heel wat ontwerpen van fans die vaak al dicht in de buurt komen. Voor Iman Vellani's Kamala Khan a.k.a. Ms. Marvel maakte de bekende ontwerpen Bosslogic snel een zeer aardig design! Check deze maar hieronder.

Bekijk op instagram

Jonge heldin Ms. Marvel
In de comics is de jonge Kamala Khan groot fan van de Avengers en Captain Marvel. Als ze ontdekt dat ze een Inhuman is gebruikt ze de oude naam Ms. Marvel van Captain Marvel. Dit zal ongetwijfeld in de serie van Disney+ uitgelegd gaan worden.

Wanneer Ms. Marvel exact verschijnt is nog onduidelijk. Al kan aangenomen worden dat de opnames niet heel lang meer op zich laten wachten en wie weet verschijnt de serie eerder dan de film Captain Marvel 2 die gepland staat voor de zomer van 2022.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen