search
'Supergirl' ook na zesde seizoen niet klaar?
Series / Nieuws

'Supergirl' ook na zesde seizoen niet klaar?

Supergirl zou in meerdere series een cameo hebben, of in elk geval een kleine rol.

Actrice Melissa Benoist mag dan wel haar soloserie als Supergirl verliezen, volgens de geruchten is ze hierna niet klaar als Kara Zor-El. De actrice zou hier en daar nog gastrollen kunnen spelen in het Arrowverse.

Toen Arrow eindigde, was dat een nogal definitief einde van de serie die het Arrowverse lanceerde. Maar we horen nu dat Melissa Benoist juist in meer series te zien zal zijn straks. Ze zal dus niet helemaal klaar zijn, maar rolletjes hebben in onder meer The Flash en de serie Superman & Lois. Dat stelt Mikey Sutton op basis van anonieme bronnen.

Lees ook: 'Supergirl'-fans zijn niet blij met naderend einde

Seizoen zes
Het zesde seizoen rondt het verhaal van de serie Supergirl af. Het gerucht gaat dat Kara Zor-El haar National City achter zal laten, en zich voegt bij de Legion of Super-Heroes. Dat wordt geleid door haar voormalige liefje Mon-El. Maar om zich daarbij te voegen, moet ze naar de toekomst reizen.

Lees ook: Na zes seizoenen stopt 'Supergirl' ermee

Dat zou ook meteen betekenen dat er iets bijzonders te wachten staat, en Kara wellicht meermaals uit het verleden terug zal reizen om onze Arrowversehelden te helpen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen