'Supergirl'-fans zijn niet blij met naderend einde

'Supergirl'-fans zijn niet blij met naderend einde

Supergirl-fans laten van zich horen op sociale media. We zetten wat reacties op een rij!

Jim Pedd, 26 september 2020 om 14:56

Eerder deze week bleek dat The CW de stekker uit Supergirl trekt. Het aankomende zesde seizoen krijgt twintig afleveringen en is de laatste van de reeks.
Daarmee komt de serie voor een tweede keer tot een einde. Ditmaal echter definitief. De serie was in 2015 te zien op CBS, waar de show niet genoeg kijkers trok om de dure uitzendtijd te rechtvaardigen. De serie werd daarop overgezet naar The CW, waar deze in eerste instantie relatief los van het Arrowverse bestond. Al snel werd de boel echter samengevoegd en speelde de serie rond Supergirl zich ook in het Arrowverse af.

Lees ook: Na zes seizoenen stopt 'Supergirl' ermee

Het doek valt
Maar na zes seizoenen en meer dan honderd afleveringen valt dus het doek voor de serie. Fans van Supergirl zijn daar bepaald niet blij mee, en dat laten ze op sociale media wel weten.

Lees ook: Nieuwe seizoensfinale voor 'Supergirl' wegens coronavirus

Helaas zijn de kijkcijfers echter flink teruggelopen sinds de serie begon. Op CBS - traditioneel een zender met een groot bereik - trok de show gemiddeld 9,81 miljoen kijkers. Het tweede seizoen waren er nog 3,12 miljoen over en het vijfde seizoen trok er gemiddeld nog maar 1,58 miljoen in de VS.Lees meer over: Supergirl, The CW, Melissa Benoist

Informatie over de serie: Supergirl

Populair nieuws