search

Ons nieuws van dinsdag 6 oktober 2020

Jim Parsons: "Sheldon is gemaakt voor een pandemie"
Series / Celebrity

Jim Parsons: "Sheldon is gemaakt voor een pandemie"

The Big Bang Theory's Sheldon "raak me niet aan, nies niet op me" Cooper

In een interview met Jimmy Fallon vertelt Jim Parsons over zijn COVID-19-ervaring, de Emmy's en hoe zijn character Sheldon van The Big Bang Theory deze lockdown zou doormaken. Bovendien is Parsons nu te zien in The Boys in the Band op Netflix!

Jim Parsons en zijn echtgenoot, Todd Spiewak, hebben medio maart corona opgelopen, zo vertelt Parsons aan Jimmy Fallon in The Tonight Show. Ze dachten allebei een verkoudheid te hebben, totdat ze hele specifieke symptomen kregen.

"We wisten niet wat het was. We dachten dat we verkouden waren. Maar uiteindelijk verloren we ons reukvermogen en onze smaak. Ik realiseerde me niet hoe alles bepalend smaak en geur konden zijn", zei Parsons.

Behalve heel veel eten, was er in quarantaine niet veel te doen. Hij volgde een cursus schilderen en schrijven, maar maakte uiteindelijk niks af.

Hoewel Parsons misschien niet voor quarantaine gemaakt is, is zijn Big Bang Theory-personage Sheldon dat zeker wel. De acteur definieert zijn personage met een algemeen 'raak me niet aan, nies niet op me'-houding.

Lees ook: De reden waarom Jim Parsons (Sheldon) met de 'Big Bang Theory' stopte

Sheldon heeft tenslotte ooit een robot gebouwd om vooral niet te hoeven praten met groepen mensen of naar bijeenkomsten te gaan. Hij bleef liever afgezonderd op zijn kamer.

"Hier is hij voor gemaakt. Dit is het moment waarop hij wachtte."

Bekijk hier het hele interview.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Viserys Targaryen gevonden voor 'Game of Thrones: House of the Dragon'!
Series / Nieuws

Viserys Targaryen gevonden voor 'Game of Thrones: House of the Dragon'!

Viserys Targaryen is gevonden voor de prequelserie op Game of Thrones.

Ergens in 2022 moet er een prequelserie op Game of Thrones verschijnen. Deze neemt ons terug in de tijd en laat ons meer zien van het huis Targaryen. Nu is een van de hoofdrolspelers gevonden.

Volgens Entertainment Weekly speelt Paddy Considine (Dead Man's Shoes, Journeyman) de rol van koning Viserys Targaryen. Hij is uiteraard een verre voorouder van Daenerys Stormborn, de rol van Emilia Clarke.

In tegenstelling tot andere Targaryens zou Viserys een gerespecteerde man en een wijze, geliefde heerser zijn. "Viserys werd door de heren van Westeros gekozen om de oude koning Jaehaerys Targaryen op te volgen tijdens de Grote Raad in Harrenhal," luidt de officiële personagebeschrijving.

"Een warme, vriendelijke en fatsoenlijke man. Viserys wil alleen de nalatenschap van zijn grootvader voortzetten, maar zoals we hebben geleerd van Game of Thrones zijn goede mannen niet noodzakelijk grote koningen."

Meer rollen worden opgevuld!
HBO is ook op zoek naar acteurs die de rollen gaan spelen van:

- Prinses Rhaenyra Targaryen: de uitverkoren erfgenaam van koning Viserys, een drakenrijder die opgroeide in de verwachting de eerste regerende koningin van Westeros te worden.
- Koningin Alicent Hightower: Viserys' ambitieuze tweede vrouw en Rhaenyra's stiefmoeder, die zelf drie kinderen had met de koning.
- Aegon II Targaryen: de jongere halfbroer van prinses Rhaenyra die Rhaenyra's aanspraak op de troon uitdaagt en een burgeroorlog ontketent.
- Prince Daemon Targaryen: Rhaenyra's oom, een ervaren krijger.

Het eerste seizoen van Game of Thrones: House of the Dragon zal 10 afleveringen tellen en vermoedelijk ergens in 2022 op HBO (Max) verschijnen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Stranger Things'-actrice in de put na mislopen 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

'Stranger Things'-actrice in de put na mislopen 'Game of Thrones'

Millie Bobby Brown was zo verdrietig dat ze geen rol in Game of Thrones kreeg.

Even geleden liet actrice Brie Larson weten dat ze voor vele rollen auditie heeft gedaan. Nu laat de jonge actrice Millie Bobby Brown weten dat ze bijna ontmoedigd werd en wilde stoppen met acteren.

Tijdens The Tonight Show Starring Jimmy Fallon zei de 16 jarige Brown dat ze na haar auditie voor Game of Thrones bijna stopte met audities doen, en dus acteren:

"Ik denk dat ik gewoon erg ontmoedigd was door die afwijzing, en dat is iets wat ik met iedereen deel. Deze branche is gewoon 24/7 vol afwijzingen. Je krijgt 'nee's, veel' nee's, voordat je een 'ja' krijgt. Ik deed auditie voor commercials, voor wat dan ook.

Lees ook: De minst favoriete 'Game of Thrones'-scène van George R.R. Martin

Ik deed toen auditie voor Game of Thrones en daar kreeg ik een 'Nee' voor. Toen dacht ik: 'Dit is echt moeilijk', en ik denk dat ik daarin echt een rol wilde. Een de mijn laatste dingen die ik probeerde was een Netflix-show met de titel Montauk."

Montauk is... Stranger Things!
De serie Stranger Things werd in 2015 aangekondigd met de titel Montauk. Niemand wist op dat moment dat deze zou uitgroeien tot het succes dat het nu is.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix maakt miniserie 'Monster' over seriemoordenaar Jeffrey Dahmer
Series / Nieuws

Netflix maakt miniserie 'Monster' over seriemoordenaar Jeffrey Dahmer

Jeffrey Dahmer geldt als een van de beruchtste seriemoordenaars uit de Amerikaanse geschiedenis.

Volgens Deadline heeft Netflix officieel het groene licht gegeven voor een nieuwe miniserie van Ryan Murphy (American Horror Story) over seriemoordenaar Jeffrey Dahmer. Daarnaast is bekend geworden dat de Oscar genomineerde acteur Richard Jenkins de rol van Dahmers vader Lionel zal spelen.

De serie van Murphy draagt de titel Monster: The Jeffrey Dahmer Story en laat zien hoe Dahmer verantwoordelijk was voor de dood van 17 jongens en mannen. Vader Lionel leerde Dahmer op jonge leeftijd hoe hij dierenbotten moest bleken en conserveren, een 'techniek' die hij gebruikte om zijn slachtoffers te dumpen. Het verhaal van de serie wordt voornamelijk verteld vanuit het oogpunt van Dahmers slachtoffers en legt bloot hoe laks de politie handelde in de langslepende zaak.

Een zieke geest
Dahmer was actief als seriemoordenaar van 1978 tot 1991. Zijn latere moorden omvatten ook narigheid als necrofilie en kannibalisme. In 1991 werd hij eindelijk gepakt, toen een van zijn beoogde slachtoffers wist te ontsnappen uit zijn appartement. Dit slachtoffer bracht de politie naar deze plek, waar niet alleen foto's van in stukken gehakte lijken werden gevonden, maar ook een keuken vol met menselijke lichaamsdelen.

De 10-delige miniserie werd bedacht door Murphy en Ian Brennan. Carl Franklin, Janet Mock zijn ingehuurd voor de scenario's en de regie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze gave nieuwe series zijn echt kneiterduur!
Series / Nieuws

Deze gave nieuwe series zijn echt kneiterduur!

Game of Thrones, Marvel op Disney+, The Lord of the Rings... series worden echt kneiterduur!

In het verleden zagen we al tv-series die flink wat geld kostten. Denk aan de miniserie Band of Brothers en The Pacific van HBO. Maar komende jaren verschijnen er series die ook ontzettend veel dollars per aflevering krijgen.

Marvel-serie Disney+: $25 miljoen per aflevering
Series als WandaVision, Loki en Ms. Marvel van Marvel Studios krijgen een budgetten die vergelijkbaar zijn met die van een film uit het Marvel Cinematic Universe. Opvallend ten opzichte van bijvoorbeeld Game of Thrones is dat de series slechts uit zes afleveringen bestaan waardoor het budget per aflevering op zo'n $25 miljoen uitkomt.

The Lord of the Rings: $10 miljoen per aflevering
Deze The Lord of the Rings-prequelserie heeft een bizar hoog productiebudget. Alleen al om de serie te mogen maken werd er $250 miljoen betaald voor maximaal vijf seizoenen. De totale kosten van de complete serie zou uitkomen op $1 miljard. Het eerste seizoen zou bestaan uit 20 afleveringen. Dit zou waarschijnlijk 100 afleveringen opleveren. Daarmee kost iedere aflevering zo'n $10 miljoen.

The Mandalorian: $15 miljoen per aflevering
Deze Star Wars-serie start binnenkort met zijn tweede seizoen. Het eerste seizoen liet al zien dat er echt heel wat centjes in het design en de visual effects zijn gestopt. Eerder werd bekend dat het eerste seizoen, bestaande uit acht afleveringen zo'n $15 miljoen kostte per deel. In totaal is dat zo'n $120 miljoen.

Game of Thrones: House of the Dragon: $10 - 15 miljoen per aflevering
Deze nieuwe Game of Thrones serie moet ergens in 2022 op HBO (Max) verschijnen en het budget per aflevering zal ongetwijfeld enorm hoog liggen. Het laatste seizoen van de moederserie had een budget van maar liefst $15 miljoen epr aflevering. Totale kosten voor het vermoedelijk tiendelige eerste seizoen zal dus zo'n $150 miljoen zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wow! 'The Boys' scoort wel heel goed nu
Series / Nieuws

Wow! 'The Boys' scoort wel heel goed nu

De serie wordt net zo goed bekeken als een aantal hits van Netflix.

Het tweede seizoen van The Boys op Amazon Prime Video wordt net zo goed bekeken als sommige van de best bekeken series van Netflix. Dat blijkt tenminste uit streamingcijfers van Nielson.

Die cijfers werden online gezet door zakenblad Forbes. The Boys was volgens de site de derde best bekeken serie van de week. Daarmee is het voor het eerst het geval dat een serie die niet van Netflix is in de top tien van Nielson belandt. Dat begon vorige maand met het tracken van streamingcijfers.

Lees ook: Nieuwe aflevering 'The Boys' bevat een 'Lord of the Rings'-reünie

Flink bekeken
The Boys bleek 891 miljoen minuten bekeken te zijn, waarmee de serie het stukken beter doet dan zwaargewichten als Shameless, Criminal Minds en zelfs The Office. Enkel de series Cobra Kai (2,17 miljard minuten) en Lucifer (1,42 miljard minuten) deden het beter.

Lees ook: 'The Boys' had een knotsgekke seksscène

Daarmee werd Amazon Prime Video Original The Boys dus goed bekeken. Dat ondanks alle kritiek die er werd geuit op de wijze waarop de serie uitgebracht is; niet in een keer, maar aflevering voor aflevering.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Crown' onthult prachtige trouwjurk Princess Diana
Series / Foto's

'The Crown' onthult prachtige trouwjurk Princess Diana

Princess Diana poseert voor de foto op een beeld dat gemaakt lijkt in Buckingham Palace.

Nog maar iets meer dan een maand en dan is het vierde seizoen van The Crown te zien. Vandaag is er weer een nieuw beeld vrijgegeven van het seizoen. DItmaal zien we Princess Diana in haar trouwjurk.

Actrice Emma Corrin speelt de rol van Princess Diana in dit nieuwe seizoen. En is te zien naast onder meer Margaret Thatcher als andere nieuwkomer in deze reeks. Op Twitter plaatsten de makers van de serie een blik op de iconische trouwjurk van Princess Diana. DIe ziet er net iets anders uit dan wat er in het echt te zien was.

Lees ook: Eerste foto's prinses Diana in 'The Crown' seizoen 4!

Iets anders
Kostuumontwerper Amy Roberts wilde naar eigen zeggen de jurk niet exact namaken. Wel wilde ze een beeld geven dat er heel erg op lijkt. En daar is ze zeker in geslaagd. Hieronder kan je namelijk Emma Corrin in de prachtige trouwjurk zien op de set van wat lijkt op de versie van de serie van Buckinham Palace.

Lees ook: Emma Corrin over haar rol als prinses Diana in 'The Crown'

The Crown gaat bijna weer verder met uitzendingen. Op 15 november debuteert het vierde seizoen in zijn geheel op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoe 'The Walking Dead' moet eindigen
Series / Nieuws

Hoe 'The Walking Dead' moet eindigen

Acteur Norman Reedus heeft wel een eigen idee voor het knallende einde!

Acteur Norman Reedus is sinds het begin te zien in The Walking Dead. Als er iemand is die mag vertellen over het einde, is hij het natuurlijk.

Reedus vertelt nu dat hij wil dat de zombieserie met "een knaller" gaat eindigen als straks het elfde seizoen afgerond wordt. Dat is trouwens voorlopig niet aan de orde, want Reedus en zijn medecast- en crewleden bereiden zich op dit moment voor op de opnames van nog eens zes bonusafleveringen van het tiende seizoen.

Lees ook: Waarom moet 'The Walking Dead' ermee stoppen?

Heel groot
De serie krijgt nog 24 afleveringen in het elfde seizoen. Dat wordt over twee jaar uitgesmeerd. "Ik voel mij wel nerveus. We zijn klaar met de comic, die is voorbij. Ik wil net zo stoppen als we begonnen zijn. Ik wil dat we groots stoppen en echt een keiharde knaller maken," aldus de acteur tijdens Talking Dead.

Lees ook: Rick Grimes terug in 'The Walking Dead' seizoen 11?

"Maar ik weet zeker dat het gaat lukken. Ik heb ook het gevoel dat we dat aan onszelf verschuldigd zijn. We hebben een bijbel om te volgen. En ik heb het gevoel dat we een buitengewoon laatste seizoen krijgen."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Supergirl' ook na zesde seizoen niet klaar?
Series / Nieuws

'Supergirl' ook na zesde seizoen niet klaar?

Supergirl zou in meerdere series een cameo hebben, of in elk geval een kleine rol.

Actrice Melissa Benoist mag dan wel haar soloserie als Supergirl verliezen, volgens de geruchten is ze hierna niet klaar als Kara Zor-El. De actrice zou hier en daar nog gastrollen kunnen spelen in het Arrowverse.

Toen Arrow eindigde, was dat een nogal definitief einde van de serie die het Arrowverse lanceerde. Maar we horen nu dat Melissa Benoist juist in meer series te zien zal zijn straks. Ze zal dus niet helemaal klaar zijn, maar rolletjes hebben in onder meer The Flash en de serie Superman & Lois. Dat stelt Mikey Sutton op basis van anonieme bronnen.

Lees ook: 'Supergirl'-fans zijn niet blij met naderend einde

Seizoen zes
Het zesde seizoen rondt het verhaal van de serie Supergirl af. Het gerucht gaat dat Kara Zor-El haar National City achter zal laten, en zich voegt bij de Legion of Super-Heroes. Dat wordt geleid door haar voormalige liefje Mon-El. Maar om zich daarbij te voegen, moet ze naar de toekomst reizen.

Lees ook: Na zes seizoenen stopt 'Supergirl' ermee

Dat zou ook meteen betekenen dat er iets bijzonders te wachten staat, en Kara wellicht meermaals uit het verleden terug zal reizen om onze Arrowversehelden te helpen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Mandalorian' bevestigt twee sterren voor seizoen 2
Series / Nieuws

'The Mandalorian' bevestigt twee sterren voor seizoen 2

Rosario Dawson en Timothy Olyphant zitten inderdaad in het tweede seizoen van de Disney+-serie.

Voor het eerst bevestigt Disney dat acteurs Rosario Dawson en Timothy Olyphant rollen hebben in het tweede seizoen van The Mandalorian. Daar hoorden we al lange tijd geruchten over, maar een bevestiging was er tot dusverre niet.

Het gerucht gaat dat Dawson voor meerdere series in de Star Wars-franchise getekend heeft en straks de rol van fanfavoriet Ahsoka Tano speelt. Olyphant zou voor een kleinere rol getekend hebben, namelijk die van Cobb Vanth. Dat personage debuteerde in de Aftermath-boeken van Chuck Wendig.

Lees ook: 'Star Wars' introduceert deze iconische schurk

Tweede seizoen
Het tweede seizoen van The Mandalorian gaat op 30 oktober van start op Disney+. De serie zal daar elke week een nieuwe aflevering online zetten. Dit nieuwe seizoen zien we hoe Din Djarin moet proberen om Baby Yoda terug te brengen naar zijn eigen volk, de Jedi.

Lees ook: Wordt dit de volgende 'Star Wars'-serie op Disney+?

Daarbij komt hij heel wat problemen tegen, waaronder het feit dat de Jedi bijna allemaal uitgemoord zijn. Maar er is Ahsoka nog en zo zou zij wellicht een rol kunnen spelen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher': Hier gaat seizoen 2 over!
Series / Nieuws

'The Witcher': Hier gaat seizoen 2 over!

De nieuwe synopsis voor seizoen 2 van The Witcher onthuld waar de show over gaat.

Na de twee foto's van Henry Cavill uit het tweede seizoen is er een eerste synopsis voor het nieuwe seizoen van The Witcher onthuld. Je kunt hieronder lezen hoe de serie doorgaat op Netflix, ergens in 2021!

Wanneer het volgende seizoen in première gaat, is nog niet duidelijk. Wel krijgen we in seizoen twee heel wat nieuwe personages te zien, waaronder meer Witchers, met onder meer Vesemir van acteur Kim Bodnia en Eskel van acteur Basil Eidenbenz.

Lees ook: Seizoen 3 voor 'The Witcher' lijkt al een zekerheidje!

Compleet nieuwe synopsis!
Hieronder via comicbook.com de synopsis voor het tweede seizoen van The Witcher:

"Ervan overtuigd dat Yennefers leven verloren is gegaan tijdens de Slag om Sodden, brengt Geralt van Rivia prinses Cirilla naar de veiligste plek die hij kent, zijn ouderlijk huis van Kaer Morhen. Terwijl de koningen, elven, mensen en demonen van het continent streven naar suprematie buiten de muren, moet hij het meisje beschermen tegen iets veel gevaarlijkers: de mysterieuze kracht die ze van binnen bezit."

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe setfoto's van het tweede seizoen van 'The Witcher'
Series / Nieuws

Nieuwe setfoto's van het tweede seizoen van 'The Witcher'

Er zijn nieuwe setfoto's van The Witcher, seizoen 2, online gezet.

De site Redanian Intelligence heeft de hand weten te leggen op nieuwe foto's van de set van het tweede seizoen van The Witcher. We zien Ciri met een heel nieuw kostuum aan. Maar we zien ook twee andere vrouwen.

Wie de twee vrouwen precies zijn is niet helemaal duidelijk. Een ervan is lang en heeft asblond haar, waarschijnlijk speelt ze een beroemde elf. En er is een roodharige dame die we op de foto's zien staan.

Lees ook: 'The Witcher'-maker noemt fantheorie een enorme fout

Wie dan?
Het gerucht gaat dat we op de foto's Lara Dorren zien staan, een van de voorouders van Ciri en een beroemde elf-tovenares. De lange, blonde vrouw zal haar waarschijnlijk spelen. Die scène zou zich afspelen in een flashback of visioen dat Ciri heeft.

Lees ook: 'The Witcher' heeft een nieuwe Witcher!

Wie de tweede vrouw, dus de roodharige dame, is weten we niet. Het verhaal gaat dat het de adoptiedochter van Lara Dorren, Riannon is, maar zeker is het niet.

Bekijk de foto's van Ciri en de andere dames op de site Redanian Intelligence.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Helden zijn terug op foto's 'Stranger Things' seizoen 4
Series / Foto's

Helden zijn terug op foto's 'Stranger Things' seizoen 4

Stranger Things laat weer wat nieuwe beelden zien van het vierde seizoen!

De opnames van het vierde seizoen van Netflix-serie Stranger Things zijn weer van start. De serie liep daarmee zeven maanden vertraging op als gevolg van de coronacrisis. Maar nu draaien de camera's weer en hebben we meteen een nieuwe setfoto te pakken.

Die laat ons Nancy, Dustin en Max zien, drie leden van het brede ensemble dat de hoofdrol heeft in de serie. In het nieuwe seizoen zitten de kids op Hawkins High School en zijn ze uit elkaar gehaald, waardoor ze elkaar op andere manieren moeten zien. Het nieuwe seizoen zal eveneens een nieuwe dreiging onthullen, die uiteindelijk de overhand neemt boven het schoolwerk.

Lees ook: 'Stranger Things'-ster over het plot

Vierde seizoen
In het vierde seizoen van de serie wordt het nog interessant. Hopper zit vast in Rusland, waar hij te werk gezet is in een goelag. En de kids zijn dus uit elkaar gehaald en moeten het nu los van elkaar zien te doen. Dat zal waarschijnlijk voor extra bedreigingen zorgen dit seizoen.

Lees ook: Eindelijk: 'Stranger Things' start weer op!

Het vierde seizoen wordt overigens niet het laatste seizoen.

Post verwijderd
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix wil deze spin-off van 'The Witcher' maken
Series / Nieuws

Netflix wil deze spin-off van 'The Witcher' maken

The Witcher zou ook een spin-off krijgen die zich richt op de tovenaars en tovenaressen.

Netflix zet vol in op The Witcher als belangrijke franchise. De komende jaren moet de franchise steeds groter worden. Onderdeel van die plannen is een serie die zich focust op de tovenaars en tovenaressen in de serie.

Het Brotherhood of Sorcerers vormde een belangrijk onderdeel van het eerste seizoen. Zij maakten achter de schermen politieke bewegingen mogelijk en vochten aan de frontlinie mee tijdens verschillende veldslagen. Uit de boeken weten we dat er heel wat meer te verkennen valt. En dat gaat volgens de site Redanian Intelligence gebeuren.

Lees ook: 'The Witcher'-maker noemt fantheorie een enorme fout

Meer materiaal
Er is heel wat meer materiaal in de maak in de franchise. Allereerst krijgt The Witcher een tweede seizoen dat nu opgenomen wordt. En er zou zelfs een derde seizoen besteld zijn. Verder werkt Netflix aan de spin-off Blood Origin, die het verhaal van de eerste Witcher moet vertellen.

Lees ook: 'The Witcher' heeft een nieuwe Witcher!

Ook werkt men aan een animatiefilm genaamd Nightmare of the Wolf. Die draait om de vriend en mentor van Geralt, Vesemir. En er zouden dus meer spin-offs uitkomen!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.