search
Eerste synopsis vijfde seizoen 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Eerste synopsis vijfde seizoen 'The Walking Dead'

Er staat onze helden weinig goeds te wachten, lijkt het wel.

Na een reeks posters, trailers en foto's, is het tijd voor de eerste volwaardige synopsis van het vijfde seizoen van AMC's The Walking Dead. Deze geeft ons enigszins een indruk van wat we mogen verwachten van het waarschijnlijk zeer gewelddadige nieuwe seizoen van de serie.


"Seizoen vier van The Walking Dead eindigde ermee dat Rick en de groep kansloos en in de minderheid gevangen werden gezet in een treinwagon, om daar te wachten op een waarschijnlijk grimmig lot.

Seizoen vijf pikt het verhaal vlak daarna op. Wat volgt is een verhaal waarin de werkelijke motieven van de mensen van Terminus worden verweven met het hoopvolle perspectief op een geneesmiddel in Washington. Het lot van de verloren kameraden wordt verkend, net als dat van nieuwe personages, nieuwe conflicten en nieuwe obstakels die het de groep moeilijk maken om samen te blijven en in leven te blijven.

Verhalen zullen losbreken en door elkaar heen lopen. De personages zullen liefde en haat vinden. Vrede en conflict. Tevredenheid en terreur. En, in de zoektocht naar een nieuwe permanente en veilige plek om thuis te noemen, zal één vraag hen achterna blijven zitten…

Na alles wat ze gezien hebben, alles wat ze gedaan hebben, alles wat ze opgeofferd, verloren en aan vast gehouden hebben, wat de prijs ook was…

Wat voor mensen zullen ze worden?"


De hoofdrollen worden dit seizoen gespeeld door Andrew Lincoln (Rick Grimes), Norman Reedus (Daryl Dixon), Steven Yeun (Glenn Rhee), Lauren Cohan (Maggie Greene), Chad Coleman (Tyreese), Chandler Riggs (Carl Grimes), Melissa McBride (Carol Peletier), Emily Kinney (Beth Greene), Danai Gurira (Michonne), Sonequa Martin-Green (Sasha). Vermoedelijk zijn de nieuwe afleveringen, die in de Verenigde Staten vanaf 12 oktober uitgezonden worden na de première op Fox NL te zien.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen