The Atom krijgt een pak in 'Arrow'

The Atom krijgt een pak in Arrow

Dus er komt inderdaad een mini-Justice League voor de televisie!

Jim Pedd, 19 september 2014 09:35

Het lijkt erop dat er inderdaad toegewerkt wordt naar een Justice League speciaal voor televisie, zoals Arrow-hoofdrolspeler Stephen Amell onlangs vertelde. Brandon Routh, die in het komende seizoen van de serie te zien is als Ray Palmer, onthulde in een interview dat zijn personage inderdaad de superheld The Atom wordt en dat hij een eigen kostuum krijgt. Dan heeft Arrow niet alleen een samenwerking met The Flash (Grant Gustin), maar ook met Black Canary en Arsenal.
”Het wordt een totaal ander pak,” vertelde Routh. ”Ik heb er nog niet in gezeten, alleen nog tekeningen gezien. Hij is een heel ander personage en ik mag niet teveel verklappen over hoe het pak eruit gaat zien. Maar het is heel anders en ik geloof dat er geen cape zit, wat geen verrassing zal zijn voor fans van de comics.”

Het zal nog even duren voordat we zijn personage als The Atom zien: ”Ze wachten. Waarschijnlijk om het wat dramatischer te maken allemaal. Ik weet niet zeker wat de einddatum is… we hebben tot nu toe zo’n zes afleveringen gefilmd, zes van de tweeëntwintig, dus we hebben nog een lange weg te gaan.”

De uitzendingen van het derde seizoen van Arrow beginnen in de Verenigde Staten op 8 oktober op The CW.

Bron: Screenrant

Lees meer over: arrow, brandon routh, atom, justice league, stephen amell, grant gustin, the flash, ray palmer, black canary, arsenal, the cw, televisie, dc, dc comics

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws