search
Jammer! 'Norsemen' krijgt dan toch geen vierde seizoen!
Series / Nieuws

Jammer! 'Norsemen' krijgt dan toch geen vierde seizoen!

Het derde seizoen van de serie wordt daarmee ook meteen het laatste...

Slecht nieuws voor fans van de serie Norsemen. NRK1 en Netflix hebben in onderling overleg afgesproken dat er geen vierde seizoen meer zal komen voor de reeks.

Het derde seizoen van Norsemen verscheen eerder dit jaar, namelijk in de maand juli. Toen was het nog niet duidelijk of er nog een extra vervolg zou verschijnen of niet. Inmiddels is die duidelijkheid er wel. Netflix en NRK1 hebben namelijk bekend gemaakt dat het derde seizoen ook meteen het laatste was. Een echte reden voor het niet verderzetten van de serie werd niet gegeven.

Rivaliteit onder de Vikingen
De serie Norsemen ging in première in het jaar 2016. De serie vertelt het verhaal van een Vikingdorpje uit de achtste eeuw waarin niet alleen sprake is van politieke rivaliteit, maar ook van maatschappelijke veranderingen en vernieuwingen die er voor zorgen dat niet alleen hun levenswijze, maar ook hun cultuur door elkaar wordt geschud.

Het nieuws verscheen inmiddels ook reeds op het officiële Twitteraccount van de serie. In een tweet worden alle fans bedankt voor het kijken en wordt bovendien benadrukt dat alle castleden een geweldige tijd hebben gehad.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen