Laagste kijkcijfers ooit voor 'The Walking Dead'

De laatste aflevering van seizoen 10 van The Walking Dead scoort dramatisch.

Bram de Groot, 08-10-2020 11:23

We krijgen in 2021 en 2022 nog een aantal extra afleveringen voor seizoen 10 en daarna volgen er 24 afleveringen in het afsluitende elfde seizoen. De grote vraag is of het grote publiek hier nog wel op zit te wachten. De voorlopige finale aflevering "A Certain Doom" van seizoen 10 noteerde namelijk een dramatisch kijkcijfer.
Ooit was The Walking Dead een kijkcijferkanon en de aftrap van de serie in 2010 was zelfs al goed voor maar liefst 4 miljoen Noord-Amerikaanse kijkers tijdens de eerste uitzending.

Laagste kijkcijfers ooit
Nadat de aflevering "Morning Star" uit seizoen 10 al onder de 3 miljoen kijkers uitkwam, noteerde "A Certain Doom" het laagste kijkcijfer ooit voor de serie: 2,73 miljoen, en dat is wel erg teleurstellend voor AMC. Dit blijkt via SpoilerTV.

Lees ook: Einde voor 'The Walking Dead' al bekend

Komende jaren hoopt de zender de serie uit het slop te trekken met spin-offs en films. Daarnaast trapte The Walking Dead: World Beyond eerder deze week af.

Bron: SpoilerTV

Lees meer over: The Walking Dead, Seizoen 10, Andrew Lincoln, Jeffrey Dean Morgan, Negan, Rick Grimes, Lauren Cohan, Melissa McBride, Norman Reedus

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Hoe is het met 'Steve' uit 'Beverly Hills 90210'?

Hoe is het met 'Steve' uit 'Beverly Hills 90210'?

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix