search

Ons nieuws van donderdag 8 oktober 2020

Laagste kijkcijfers ooit voor 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Laagste kijkcijfers ooit voor 'The Walking Dead'

De laatste aflevering van seizoen 10 van The Walking Dead scoort dramatisch.

We krijgen in 2021 en 2022 nog een aantal extra afleveringen voor seizoen 10 en daarna volgen er 24 afleveringen in het afsluitende elfde seizoen. De grote vraag is of het grote publiek hier nog wel op zit te wachten. De voorlopige finale aflevering "A Certain Doom" van seizoen 10 noteerde namelijk een dramatisch kijkcijfer.

Ooit was The Walking Dead een kijkcijferkanon en de aftrap van de serie in 2010 was zelfs al goed voor maar liefst 4 miljoen Noord-Amerikaanse kijkers tijdens de eerste uitzending.

Laagste kijkcijfers ooit
Nadat de aflevering "Morning Star" uit seizoen 10 al onder de 3 miljoen kijkers uitkwam, noteerde "A Certain Doom" het laagste kijkcijfer ooit voor de serie: 2,73 miljoen, en dat is wel erg teleurstellend voor AMC. Dit blijkt via SpoilerTV.

Lees ook: Einde voor 'The Walking Dead' al bekend

Komende jaren hoopt de zender de serie uit het slop te trekken met spin-offs en films. Daarnaast trapte The Walking Dead: World Beyond eerder deze week af.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Goed nieuws voor 'Lucifer'-fans
Series / Nieuws

Goed nieuws voor 'Lucifer'-fans

Het zesde seizoen wordt nu al opgenomen, dus reeks vijf is af!

De opnames van het zesde seizoen van Lucifer zijn officieel van start gegaan. Dat laat showrunner Joe Henderson in een bericht op Twitter weten. Daarmee zijn de afleveringen van het vijfde seizoen dus allemaal opgenomen.

"Vandaag is onze eerste dag met opnames van het zesde seizoen van Lucifer! Ik ben zo blij dat we seizoen 5 afgerond hebben en we zullen ons helemaal uit de naad werken om het afgemaakt te krijgen en aan Netflix af te leveren. Dank aan onze ongelofelijke cast en crew die zo hard en veilig werken en een kick-ass finale afleveren!" vertelt Henderson op Twitter.

Lees ook: Dit waren de 10 populairste Netflix-series van september

Grote verrassing
Eerder dit jaar kregen fans van Lucifer een bijzondere verrassing toen ze van Netflix te horen kregen dat er een zesde seizoen komt van de serie, nadat eerst het vijfde seizoen het laatste zou zijn. Ondertussen is het zesde seizoen helemaal geschreven en borduurt dat duidelijk voort op wat het vijfde seizoen opbouwt richting een einde van de show.

Lees ook: Nieuwe hoofdrolspeler voor 'Lucifer'

Het is nog niet zeker wanneer het vijfde seizoen verder gaat op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit 'Game of Thrones'-moment gaat anders lopen
Series / Nieuws

Dit 'Game of Thrones'-moment gaat anders lopen

Hold the door krijgt een iets andere lading in de boeken van George R.R. Martin.

Schrijver George R.R. Martin onthulde recent al dat de Game of Thrones-boeken grotendeels het verhaal van de serie gaan volgen. Hij vertelde het verhaal immers aan de makers van de HBO-serie, die daar gebruik van maakten om verschillende seizoenen vorm te geven.

Martin vertelde in het boek Fire Cannot Kill a Dragon, dat gaat over het maken van de televisieserie, dat bepaalde zaken anders lopen in zijn boek. Een daarvan is de dood van Hodor. Die gaat wel weer dood terwijl hij een deur verdedigt, maar anders dan in de serie.

Lees ook: 'Game of Thrones' miste bijna deze epische veldslag

Andere dood
"Ik vind dat ze het goed hebben uitgevoerd, maar het wordt wel anders in het boek. Zij deden het heel fysiek, waarbij 'hold the door' letterlijk was dat hij de deur dicht moest houden. In het boek heeft Hodor een van de oude zwaarden uit de crypte gestolen en heeft Bran een aantal keren in Hodor gewargd en geoefend met zijn lichaam. Dat hij Hodor 'hold the door' zegt, is meer een 'hold the pass', die hij moet verdedigen tegen aankomende vijanden. Dus het principe is hetzelfde, maar de uitvoering is anders."

Lees ook: De minst favoriete 'Game of Thrones'-scène van George R.R. Martin

Martin moet nog altijd twee boeken schrijven om het verhaal zelf af te ronden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gruwelijk beeld Yennefer in 'The Witcher' seizoen 2
Series / Foto's

Gruwelijk beeld Yennefer in 'The Witcher' seizoen 2

The Witcher-heldin Yennefer staat een zwaar lot te wachten blijkt uit dit beeld.

We hadden het al verwacht, en nu is het ook echt zo. Netflix heeft na een nieuwe blik op Geralt en Ciri nu ook een beeld online gezet van Yennefer of Vengerberg. De heks zal een grote rol hebben in het tweede seizoen van The Witcher.

De afgelopen dagen debuteerden verschillende foto's van The Witcher. Eerst kregen we Geralt te zien, de dag erna Ciri en vandaag is het de beurt aan Yennefer. Het bericht op de Twitteraccount van de serie, waarin we het personage weer zien, ging vergezeld door een gedicht:

Lees ook: 'The Witcher' laat badass Ciri zien!

She used her full might,
and the battlefield burned.
Then she vanished from sight,
But Yen will return.


Lees ook: Twee officiële foto's 'The Witcher' onthullen nieuw kostuum Geralt of Rivia

En die terugkeer ziet er opmerkelijk uit:



Dat Yennefer boeien om heeft, heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat ze bijna om het leven kwam bij de veldslag aan het einde van het eerste seizoen. Mogelijk is ze gevangen genomen door het kwaadaardige Nilfgaard.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Baby Yoda is superschattig zonder mantel op concept art 'The Mandalorian'
Series / Nieuws

Baby Yoda is superschattig zonder mantel op concept art 'The Mandalorian'

The Mandalorian laat weer iets zien van Baby Yoda die straks een oorsprong krijgt.

Concept art voor The Mandalorian laat zien hoe de kleine Baby Yoda er onder zijn mantel uit ziet. Sinds de serie vorig jaar debuteerde op streamingdienst Disney+, zijn fans dolenthousiast over het personage. Maar we zagen hem nog niet zonder mantel.

Precies dat laatste is nu wel te zien op concept art die online te zien is op Screen Rant. Daar zien we dat het kind kleine beentjes heeft en dat z'n koppie vooral buitenporportioneel groot is.

Lees ook: 'The Mandalorian' toont in deze aflevering iconische held

Tweede seizoen
In het tweede seizoen van The Mandalorian leren we vermoedelijk meer over de oorsprong van The Child. Het heeft nog geen naam, maar is duidelijk iemand die hulp nodig heeft van Din Djarin. Die zal het kind dit seizoen moeten brengen naar zijn volk, de Jedi. En die speurtocht brengt Din Djarin vermoedelijk naar Ahsoka Tano.

Lees ook: 'The Mandalorian' bevestigt twee sterren voor seizoen 2

Het nieuwe seizoen krijgt weer acht afleveringen en zal wekelijks een nieuwe online zetten. Vanaf vrijdag 30 oktober is de serie te zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opvallend nieuws rond Marvels 'She-Hulk'
Series / Nieuws

Opvallend nieuws rond Marvels 'She-Hulk'

She-Hulk zou zoeken naar een heel jonge acteur voor de rol van... Bruce Banner?

She-Hulk heeft vrijwel zeker een rol voor acteur Mark Ruffalo als Bruce Banner. Tot nu toe gingen daar al meer geruchten over, maar zeker was het nog niet.

Vandaag horen we dat Bruce Banner zeker te zien is. Maar dan in een zeer jonge variant. The Direct meldt namelijk dat Marvel Studios op zoek is naar een acteur van rond de tien jaar oud, om de rol van Bruce Banner te spelen.

Lees ook: Ziet de nieuwe She-Hulk van Disney+ er dan zo uit?

Flashback naar vroeger
De jonge acteur zou de rol van een kind moeten spelen die met Jennifer Walters speelt. Bruce en Jennifer zijn neef en nicht van elkaar. En zouden samen een grote rol hebben in de serie, want we zouden in She-Hulk meer leren over het verleden van Bruce Banner.

Lees ook: Mark Ruffalo verwelkomt She-Hulk-actrice!

Op dit moment is enkel zeker dat Tatiana Maslany de rol van Jennifer Walters mag spelen. Meer castleden zullen vermoedelijk snel gevonden worden. Kat Coiro gaat de pilot en een aantal andere afleveringen regisseren.

De productie zou begin volgend jaar van start gaan. De serie moet in 2022 op Disney+ te zien zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.