search
Einde voor 'The Walking Dead' al bekend
Series / Nieuws

Einde voor 'The Walking Dead' al bekend

De makers van de zombieserie weten al hoe ze deze willen afronden.

Recent werd aangekondigd dat het uitgebreide elfde seizoen van The Walking Dead het laatste zal zijn. In 2021 en 2022 verschijnen er namelijk 24 afleveringen die een punt zetten achter de moederserie, maar ook de start vormen van een aantal spin-offs rond individuele personages.

De makers weten al goed hoe ze de serie gaan afronden. "Ik denk het wel," zei showrunner Angela Kang tegen Entertainment Weekly toen hem werd gevraagd of de producenten weten hoe het einde eruit gaat zien.

"Ik heb een goed gevoel en natuurlijk hebben we het stripboek van Robert Kirkman als onze blauwdruk. Er zijn dingen waar we mee willen spelen. Alles in de serie kan een wat wisselende insteek krijgen."

Lees ook: Er komt een 'New Frontier' in 'The Walking Dead' vervolg

Parallel universum
"Het is alsof we een parallel universum zijn binnengestapt met enkele van de personages uit de strip, dus we moeten onderweg wat originele dingen toevoegen die hopelijk heel gaaf worden. Ik heb een idee en daarmee gaan we aan de slag," aldus Kang.

In 2021 krijgen we nog zes extra afleveringen voor seizoen tien en als de opnames plaats kunnen vinden dan start later dat jaar seizoen elf aan zijn 24 afleveringen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen