search
3 gave series op Netflix om in één ruk te kijken
Series / Featured

3 gave series op Netflix om in één ruk te kijken

Zoek je nog een nieuwe serie? Dan zijn dit de series die je nu op Netflix kunt bingen!

Hieronder drie tips voor series die je gewoon op Netflix vindt en gewoon eens moet gaan kijken, als je dat nog niet hebt gedaan.

Snowpiercer (seizoen 1)
Deze serie over 'een rondreizende trein met daarin de laatste mensen op aarde' debuteerde in mei dit jaar met iedere week één aflevering. Nu staat het eerste seizoen al even in zijn geheel online. De serie kan zich meten aan de eerdere film al wordt er wel meer de tijd genomen en zitten er een aantal standaard verhaallijntjes in. Vanaf 25 januari kun je verder kijken, aangezien dan seizoen 2 start.24 (alle seizoenen)
Deze actieserie is een lievelingsserie voor velen. De adrenalineshot met Kiefer Sutherland als counter-terrorist agent Jack Bauer staat in zijn geheel online met 9 seizoenen, dus inclusief de revival Live Another Day uit 2014. En dat zijn dus een mooie 204 afleveringen. Iedere avond drie afleveringen en je bent over een kleine tien weken klaar.The 100 (alle seizoenen)
Deze serie heeft een mooi plot en er zijn een aantal zeer leuke afleveringen. Het verhaal gaat over een groep post-apocalyptische overlevenden, voornamelijk een jonge criminelen. Het zevende seizoen staat nu ook compleet online, dus je kunt de serie in zijn geheel kijken. Er zijn op zijn kop af 100 afleveringen, dus met drie tot vier afleveringen per avond ben je met een maandje klaar.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen