Brute trailer 'The Stand': nieuwe Stephen King-serie!

The Stand komt naar het kleine scherm. Check de gave nieuwe beelden!!

Bram de Groot, 09-10-2020 20:52

Alweer in mei dit jaar zagen we de eerste foto's uit de nieuwe grote Stephen King tv-serie The Stand van zender CBS All Access en nu is er dan ook de volledige trailer. Check hieronder de beelden en geniet!
De verfilming van het gelijknamige boek uit 1978 laat ons Kings apocalyptische visie zien van een wereld die gedecimeerd is door de pest en verwikkeld is in een elementaire strijd tussen goed en kwaad.

Het lot van de mensheid rust in de handen van de zwakke schouders van de 108-jarige moeder Abagail en een handvol overlevenden. Hun ergste nachtmerries zijn belichaamd door een man met een dodelijke glimlach en onuitsprekelijke krachten: Randall Flagg, de snode Dark Man.

Lees ook: 'The Stand': Dit moet je weten over de Stephen King-serie

Trailer The Stand
Hieronder vind je de trailer voor de serie van regisseur Josh Boone (The New Mutants), waarin je rollen ziet voor onder meer James Marsden, Amber Heard, Whoopi Goldberg, Alexander Skarsgard, Greg Kinnear, Odessa Young, Henry Zaga, Ezra Miller, Nat Wolff en zelfs Marilyn Manson.


En dan ook nog de officiële poster én een foto met het personage van Amber Heard die de rol speelt van Nadine Cross. Vanaf 17 december wordt de serie per week aangevuld met een nieuwe aflevering. De eerste aflevering heet "The End".
Bron: CBS

Lees meer over: The Stand, Whoopi Goldberg, Alexander Skarsgard, Owen Teague, CBS

Populair nieuws