'The West Wing'-reünie onthult eerste beelden

'The West Wing'-reünie onthult eerste beelden

The West Wing brengt de volledige cast terug voor een speciale aflevering.

Jim Pedd, 10 oktober 2020 om 17:37

HBO Max brengt de serie The West Wing terug. Het wordt een special waarin de castleden ook daadwerkelijk terugkeren als de politici en hulpjes, die ze in het verleden speelden.
De reünie is een live on-stage reading van een aflevering uit het derde seizoen van de serie. Die draait om de implicaties van een verkiezing in het Bartlet White House. De special geeft bans ook een blik achter de schermen waarbij we zien hoe de cast voor het eerst in jaren weer bij elkaar komt. Dat brengt opmerkelijke beelden met zich mee, waaronder plastic schilden voor gezichten en elleboogstoten.

Lees ook: Legendarische 'The West Wing' keert terug

Eerste trailer
HBO Max heeft nu een eerste trailer vrijgegeven voor de speciale aflevering. Uit de begeleidende tekst blijkt meteen wat HBO hoopt te bereiken met de special van deze zeer politieke serie. Mensen moeten meer gaan stemmen.

Lees ook: 'The West Wing' mogelijk terug op de buis

Amerikanen komen gewoonlijk vrij weinig opdagen bij verkiezingen. Enerzijds heeft dat te maken met barrières die door politieke partijen zijn opgeworpen, anderzijds ook met een gebrek in vertrouwen. Hieronder de trailer:


Lees meer over: The West Wing, HBO Max, trailer

Informatie over de serie: The West Wing

Populair nieuws