search

Ons nieuws van zaterdag 10 oktober 2020

De allerlaatste scène uit seizoen 2 van 'The Boys'!
Series / Video/clip/featurette

De allerlaatste scène uit seizoen 2 van 'The Boys'!

The Boys is klaar. Check die laatste minuten van de show, als je durft.

Dit is op zich best een opmerkelijke actie. Amazon Prime Video heeft namelijk de laatste minuten online gezet voor de slotaflevering van seizoen twee van de hitserie The Boys. Het past uiteraard wel bij het karakter van de afwijkende superheldenserie.

Het eerste seizoen van The Boys was al een succes, maar met het tweede seizoen staat de stevige superheldenserie met onder meer Karl Urban als William "Billy" Butcher en Jack Quaid als Hugh "Hughie" Campbell echt op de kaart.

Uiteraard moet seizoen drie voor The Boys ook verschijnen en er is een spin-off serie in de maak die zal inzoomen op jeugd die op school zit, uiteraard binnen hetzelfde grove superheldenuniversum.

Lees ook: Wow! 'The Boys' scoort wel heel goed nu

Laatste minuten uit The Boys
Onder de video schreef Amazon Prime Video Nederland: Nu al benieuwd hoe het tweede seizoen van The Boys eindigt? Bekijk hier de grootste spoiler van dit seizoen! Dus kijken op EIGEN RISICO!!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opvallende Marvel-serie M.O.D.O.K. toont eerste foto's
Series / Foto's

Opvallende Marvel-serie M.O.D.O.K. toont eerste foto's

Deze Marvel stop-motion animatieserie zagen we niet echt aankomen. Gaaf gemaakt lijkt het zeker.

De strips van Marvel Comics heeft een aantal opvallende personages, zeker ook onder de schurken. Een van de die opvallende bad guys is M.O.D.O.K., oftewel Mental Organism, Designed Only for Killing. Hij krijgt nu een eigen stop-motion animatieserie.

Via Entertainment Weekly krijgen nu de eerste beelden uit die stop-motion animatieserie van de Amerikaanse streamingdienst Hulu. De stem van de schurk wordt ingesproken door Patton Oswalt. Hieronder eerste foto's!

Lees ook: Meer details over bizarre Marvel-animatieserie 'M.O.D.O.K.'

M.O.D.O.K.: een familieman!
Aan het begin van de serie is M.O.D.O.K. een zeer nalatige echtgenoot. Terwijl hij op zijn werk worstelt probeert hij een bijna failliete A.I.M. te runnen, maar heeft zijn vrouw Jodie (Aimee Garcia) succes gevonden via haar mama-blog-veranderde-lifestyle-merk. Deze mismatch dwingt hen om hun relatie opnieuw te evalueren, vooral na een incident.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The West Wing'-reünie onthult eerste beelden
Series / Trailer

'The West Wing'-reünie onthult eerste beelden

The West Wing brengt de volledige cast terug voor een speciale aflevering.

HBO Max brengt de serie The West Wing terug. Het wordt een special waarin de castleden ook daadwerkelijk terugkeren als de politici en hulpjes, die ze in het verleden speelden.

De reünie is een live on-stage reading van een aflevering uit het derde seizoen van de serie. Die draait om de implicaties van een verkiezing in het Bartlet White House. De special geeft bans ook een blik achter de schermen waarbij we zien hoe de cast voor het eerst in jaren weer bij elkaar komt. Dat brengt opmerkelijke beelden met zich mee, waaronder plastic schilden voor gezichten en elleboogstoten.

Lees ook: Legendarische 'The West Wing' keert terug

Eerste trailer
HBO Max heeft nu een eerste trailer vrijgegeven voor de speciale aflevering. Uit de begeleidende tekst blijkt meteen wat HBO hoopt te bereiken met de special van deze zeer politieke serie. Mensen moeten meer gaan stemmen.

Lees ook: 'The West Wing' mogelijk terug op de buis

Amerikanen komen gewoonlijk vrij weinig opdagen bij verkiezingen. Enerzijds heeft dat te maken met barrières die door politieke partijen zijn opgeworpen, anderzijds ook met een gebrek in vertrouwen. Hieronder de trailer:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Oorspronkelijke helden ontbreken in 'Green Lantern' van HBO
Series / Nieuws

Oorspronkelijke helden ontbreken in 'Green Lantern' van HBO

Seth Grahame-Smith wordt de showrunner van deze grote HBO Max superheldenserie.

In 2014 werd er een nieuwe Green Lantern-film aangekondigd met de titel Green Lantern Corps. Deze moest in 2020 verschijnen, maar kwam er om uiteenlopende redenen niet. Nu keert de superheldengroep terug via het kleine scherm en daar lijkt nu vaart in te komen.

Via de streamingdienst HBO Max wordt duidelijk dat Seth Grahame-Smith (Abraham Lincoln: Vampire Hunter; The Lego Batman Movie) de showrunner wordt van de Green Lantern Corps-serie met de titel Lantern. Naar alle waarschijnlijkheid staat deze los van Green Lantern met Ryan Reynolds.

Tiendelige serie Lantern
In de show moeten personages als Guy Gardner, Jessica Cruz, Simon Baz, Alan Scott, Kilowog en de bekende DC Comics-schurk Sinestro opduiken. Bekende personages als Hal Jordan, John Stewart en Kyle Raynor zouden (voorlopig) geen onderdeel zijn van de plannen.

Lees ook: Gerucht: Dit is de cast van HBO-serie 'Green Lantern'

De show van HBO Max moet tien afleveringen gaan krijgen, en Grahame-Smith en Marc Guggenheim (Arrow; Legends of Tomorrow) schrijven (minimaal) het eerste uur. De productie zou midden 2021 moeten starten en dat zou uiteindelijk moet resulteren in een release in 2022.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 nieuwe series die snel op Disney+ staan
Series / Featured

3 nieuwe series die snel op Disney+ staan

Komt er niets leuks op Disney+? Nou deze drie aankomende series zijn zeker de moeite waard.

Er verschijnt op Disney+ niet heel veel nieuwe content, zeker niet in vergelijking met Netflix en zelfs Amazon Prime Video. Maar er komen wel gave nieuwe series aan. Hieronder de drie grootste die nog dit jaar verschijnen.

WandaVision (seizoen 1)
Deze Marvel-serie verschijnt eind november of begin december en bestaat uit zes afleveringen. Met een productiebudget van $150 miljoen is er net zoveel aandacht aan de show bestaat als aan een gemiddelde Marvel-film. Uiteraard zien we in deze serie de wereld door het brein van Scarlett Witch, dat heel anders is dan dat je tot op heden weet vanuit het reeds getoonde Marvel Cinematic Universe.



The Mandalorian (seizoen 2)
Op 30 oktober verschijnt de eerste aflevering van seizoen 2 van deze grote eerste Star Wars-serie. Uiteraard gaan we verder met het verhaal van Mando. Terwijl ze opgejaagd worden door de slechterik Moff Gideon zijn ze op zoek naar een Jedi die hen moet helpen in de zoektocht naar antwoorden: wie is toch The Child a.k.a. Baby Yoda? Er verschijnen opnieuw acht afleveringen.



Muppets Now (seizoen 1)
In de States verscheen deze niet gescripte Muppet Show al op Disney+ al enkele maanden geleden en nu verschijnt deze zesdelige show ook op de Nederlandse Disney+. We zien een geimproviseerde reeks afleveringen die met elkaar worden verbonden door Scooter. Wie zien onder meer een spelshow, een kookprogramma en een talkshow. Nieuw zijn Joe the Legal Weasel en Beverly Plume.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Groot nieuws over 'Band of Brothers'-/'The Pacific'-opvolger 'Masters of the Air'
Series / Nieuws

Groot nieuws over 'Band of Brothers'-/'The Pacific'-opvolger 'Masters of the Air'

Na Band of Brothers en The Pacific opnieuw een peperdure serie van Steven Spielberg en Tom Hanks over de Tweede Wereldoorlog!

Vandaag is bekend geworden dat regisseur Cary Fukunaga (No Time to Die, True Detective, Jane Eyre) de eerste drie afleveringen zal regisseren van de 200 milkoen dollar kostende WOII-miniserie Masters of the Air voor Apple TV+.

Masters of the Air is de derde epische oorlogsserie die gemaakt wordt door producenten Steven Spielberg en Tom Hanks in navolging op HBO-miniseries Band of Brothers en The Pacific). De tiendelige serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Donald L. Miller. HBO zou de serie oorspronkelijk maken, maar veranderde uiteindelijk van gedachten. Apple nam het stokje vervolgens snel over.

Opnames volgend jaar
De serie wordt omschreven als een uiterst persoonlijk verhaal van de Amerikaanse en Britse soldaten die met hun bommenwerpers Hitler het leven zuur maakten. Band of Brothers-scenaristen John Orloff en Graham Yost schrijven de scripts en de opnames moeten in maart beginnen in Londen.

Het project is de eerste klus van Fukunaga als regisseur sinds de opnames van de door corona geplaagde Bond-film No Time to Die werden afgerond. Die film komt nu met een beetje geluk in april 2021 uit.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Alles is anders in trailer 'Star Trek: Discovery' seizoen 3
Series / Video/clip/featurette

Alles is anders in trailer 'Star Trek: Discovery' seizoen 3

Het derde seizoen van Star Trek: Discovery lijkt een terugkeer te zijn naar het klassieke Star Trek.

Alles is anders in een nieuwe promo voor Star Trek: Discovery. CBS All Access gaf nieuwe beelden vrij voor het derde seizoen, die laten zien dat het zich in een heel ander tijdperk en andere wereld afspeelt.

Dat is niet heel vreemd, want Commander Burnham reisde samen met de crew van de Discovery door een wormgat naar de verre toekomst. Daar kwamen ze terecht en bleek alles anders te zijn dan ze hadden verwacht. De Federation is een schim van wat ze ooit was. En dus neemt de crew van de Discovery het op zich om hoop terug te brengen naar het hopeloze.

Lees ook: Heel gaaf nieuws voor 'Star Trek'-fans!

Nieuw seizoen
De serie krijgt ook al een vierde seizoen. De opnames zijn al begonnen. En er wordt gekeken naar de mogelijkheid van een vijfde seizoen. Wanneer dat te zien zal zijn is natuurlijk nog niet zeker.

Lees ook: Goed nieuws voor fans van 'Star Trek: Discovery'

Star Trek: Discovery gaat op 16 oktober weer verder. Wekelijks is er een nieuwe aflevering te zien op Netflix. Dat zal zestien weken duren.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eh? Maker 'The Boys' wil superheldenporno vrijgeven
Series / Nieuws

Eh? Maker 'The Boys' wil superheldenporno vrijgeven

The Boys blijft een behoorlijk aparte serie, blijkt ook nu maar weer.

De makers van The Boys hitsen fans van de serie flink op. Wat hen betreft moet Amazon namelijk porno vrijgeven die gemaakt is voor de opnames van de zevende aflevering voor het tweede seizoen.

Showrunner Eric Kripke plaatste op zijn Twitter-account een bericht waarin hij fans opriep om van Amazon te eisen dat de porno die klaarblijkelijk is opgenomen voor de serie, ook echt wordt vrijgegeven.

Lees ook: Wow! 'The Boys' scoort wel heel goed nu

The Boys
Goed, wat gebeurde er dan? We zagen in aflevering 7 dat voormalig superheld Lamplighter met zijn gevoelens van schuld en innerlijke leegte omging, door obsessief naar porno te kijken. Niet zomaar porno, maar naar porno met als thema superhelden, waarin zijn voormalig teamgenoten in The Seven te zien zijn.

Lees ook: Nieuwe aflevering 'The Boys' bevat een 'Lord of the Rings'-reünie

Dat levert heel wat bijzondere titels op, die wat Eric Kripke betreft vrijgegeven moeten worden. Hieronder kan je het bericht op Twitter bekijken, waarin Kripke dus oproept tot het plaatsen van de beelden!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones'-boeken krijgen ander einde
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-boeken krijgen ander einde

Voor een deel zullen de personages in de Game of Thrones-boeken een ander einde krijgen.

Schrijver George R.R. Martin laat de laatste tijd veel weten over zijn boeken waar HBO-serie Game of Thrones op gebaseerd is. Er komen nog twee boeken uit in de reeks en dan is het verhaal van Martin afgerond.

Martin vertelt nu dat de serie een deel van de eindes vertelde die hij voor ogen had. Maar voor een deel ook niet. Sommige personages krijgen echt een ander einde.

Lees ook: Deze 'Game of Thrones'-scène is slecht volgens de bedenker

Andere eindes
Dat laat Martin weten in het boek Fire Cannot Kill a Dragon, dat kijkt naar het maken van de serie. "Het was niet gemakkelijk vond ik," aldus Martin over het onthullen van het einde van de franchise. "Ik wilde mijn boeken niet weg geven. Het was dus niet makkelijk om over het einde te vertellen."

Lees ook: 'Game of Thrones' zette ook acteur onder druk voor naaktscène

"Elk personage heeft een ander einde. Ik heb hen verteld wie op de Iron Throne zou eindigen, over grote twists zoals Hodor en 'hold the door' en de beslissing van Stannis om zijn dochter levend te verbranden. Maar we hebben niet iedereen behandeld. Vooral de kleinere personages zullen heel andere eindes krijgen."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek' introduceert mogelijk nieuwe Kirk
Series / Nieuws

'Star Trek' introduceert mogelijk nieuwe Kirk

James T. Kirk keert mogelijk terug in de Star Trek-franchise, in een heel nieuwe versie.

Het verhaal gaat dat er een nieuwe versie van James T. Kirk te zien moet zijn in de Star Trek-franchise. Dat zou wel passend zijn, want eerder introduceerde de serie Star Trek: Discovery een nieuwe jonge versie van Spock.

Daniel Richtman heeft op zijn Patreon-account onthuld dat er plannen zijn om binnenkort een derde versie van James T. Kirk te introduceren. Het is niet zeker wanneer dat het geval zal zijn, maar het lijkt vrijwel zeker dat het in de serie Star Trek: Strange New Worlds het geval zal zijn.

Lees ook: Heel gaaf nieuws voor 'Star Trek'-fans!

Pre-Enterprise tijdperk
In de serie volgen we Christopher Pike en Number One op de Enterprise, voordat Kirk plaats nam op de kapiteinsstoel. Dat nu ook Richtman hiermee komt is interessant, want we hebben de laatste tijd al vaker dit soort verhalen gehoord.

Lees ook: Goed nieuws voor fans van 'Star Trek: Discovery'

Mocht het kloppen, dan zou een nieuwe acteur voor de rol van Kirk mogelijk snel gevonden worden. De opnames van Star Trek: Strange New Worlds staan namelijk voor volgend jaar gepland.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.