Oorspronkelijke helden ontbreken in 'Green Lantern' van HBO

'Green Lantern' zonder eigenlijke DC-helden

Seth Grahame-Smith wordt de showrunner van deze grote HBO Max superheldenserie.

Bram de Groot, 10 oktober 2020 om 16:31

In 2014 werd er een nieuwe Green Lantern-film aangekondigd met de titel Green Lantern Corps. Deze moest in 2020 verschijnen, maar kwam er om uiteenlopende redenen niet. Nu keert de superheldengroep terug via het kleine scherm en daar lijkt nu vaart in te komen.
Via de streamingdienst HBO Max wordt duidelijk dat Seth Grahame-Smith (Abraham Lincoln: Vampire Hunter; The Lego Batman Movie) de showrunner wordt van de Green Lantern Corps-serie met de titel Lantern. Naar alle waarschijnlijkheid staat deze los van Green Lantern met Ryan Reynolds.

Tiendelige serie Lantern
In de show moeten personages als Guy Gardner, Jessica Cruz, Simon Baz, Alan Scott, Kilowog en de bekende DC Comics-schurk Sinestro opduiken. Bekende personages als Hal Jordan, John Stewart en Kyle Raynor zouden (voorlopig) geen onderdeel zijn van de plannen.

Lees ook: Gerucht: Dit is de cast van HBO-serie 'Green Lantern'

De show van HBO Max moet tien afleveringen gaan krijgen, en Grahame-Smith en Marc Guggenheim (Arrow; Legends of Tomorrow) schrijven (minimaal) het eerste uur. De productie zou midden 2021 moeten starten en dat zou uiteindelijk moet resulteren in een release in 2022.


Bron: comicbookmovie

Lees meer over: HBO, Green Lantern Corps, Lantern

Populair nieuws