Dit personage krijgt een spin-off van 'The Walking Dead'

Dit personage krijgt spin-off van The Walking Dead

The Walking Dead brengt ons meer over Eastman, het personage dat we nog niet veel gezien hadden.

Jim Pedd, 12 oktober 2020 om 07:04

Tales of the Walking Dead gaat mogelijk een aflevering krijgen over Eastman. Dat personage werd door John Carroll Lynch gespeeld in een eenmalige aflevering van The Walking Dead en keert nu dus misschien terug.
Dat vertelt bedenker Scott Gimple tijdens de New York Comic-Con. Eastman was de mentorfiguur voor de getraumatiseerde Morgan Jones in het zesde seizoen, in de aflevering Here's Not Here. In die aflevering traint Eastman Morgan in Aikido en helpt hij hem omgaan met zijn tragische geschiedenis sinds het begin van de zombie-apocalypse.

Lees ook: Laagste kijkcijfers ooit voor 'The Walking Dead'

Terugkeer in de franchsie
"Ik wil eerst met Mr. Lynch in gesprek, maar ja. Hij staat ervoor open," aldus Scott Gimple. "We hebben het er een beetje over gehad." Zij waren dus samen te zien en dankzij Eastman gebruikt Morgan zijn staf voor zelfverdediging en is hij geïnspireerd door het pacifisme.

Lees ook: Megacrossover voor 'The Walking Dead'-franchise?

Morgan weet dankzij de hulp van Eastman een manier te vinden om de dood van zijn zoon Duane een plek te geven. Eastman zelf gaat dood in de serie, nadat hij door een zombie gebeten wordt. Maar hij zal dus mogelijk te zien zijn in de spin-off Tales of the Walking Dead.

Bron: CB

Lees meer over: The Walking Dead, Tales of The Walking Dead, Eastman, John Carroll Lynch

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws