search
Netflix trekt de stekker uit 'The Magic Order'
Series / Nieuws

Netflix trekt de stekker uit 'The Magic Order'

The Magic Order overkomt iets heel nieuws binnen Netflix, dat niet vaak gebeurd is.

Het komt zowat nooit voor. Netflix zet de ontwikkeling van aankomend serie The Magic Order stil. Die zou gemaakt worden door James Wan, op basis van een comic van Mark Millar. Wan ken je onder meer van films als The Conjuring, Saw en Aquaman. En de serie Swamp Thing.

Maar Netflix stopt nu dus met de serie. Deadline stelt dat Netflix niet tevreden was met de richting die de makers voor ogen hadden. In combinatie met de productie-uitdagingen die het coronavirus met zich meebracht, besloot Netflix om er de stekker uit te trekken.

Lees ook: Netflix onthult 'The Magic Order' - wordt het ook een serie?

Niet helemaal klaar
Deadline stelt dat het nog niet helemaal klaar is. Netflix wil weer verder met de serie. De elementen van de comic passen namelijk heel erg bij het bijzonder succesvolle The Umbrella Academy. Maar daarvoor moeten er wat dingen veranderen.

The Magic Order volgt vijf verschillende magische families die tezamen een orde vormen die de wereld moet beschermen tegen het duisternis. Nadat leden van de orde op mysterieuze wijze om het leven komen, moet de rest proberen samen te strijden tegen het kwaad, voordat het te laat is.

Aanbevolen artikelen