Bizarre 'LOST'-fantheorie is bevestigd

Bizarre 'LOST'-fantheorie is bevestigd

De LOST-fantheorie rond Hurley en het eiland blijkt te kloppen. Wie had dat verwacht?

Jim Pedd, 14 oktober 2020 om 06:00

LOST-maker Damon Lindelof heeft een interessante en nogal vreemde fantheorie over de serie bevestigd. Sommige fans denken dat Hurley elk jaar een golftoernooi houdt op het eiland. En dat blijkt te kloppen. Sterker nog, het toernooi heeft ook een naam: Dharma Open.
Een groot mysterie van LOST was natuurlijk het eiland. Maar het laatste seizoen loste weinig op. Dat leidde ertoe dat er nogal wat fantheorieën bleven bestaan. Waaronder dus ook rond Hurley.

Lees ook: Dit moest uit 'LOST' gehaald worden

Het Dharma Open
"Ik wil dit officieel zeggen, dat de theorie dat Hugo elk jaar een toernooi organiseert, het Dharma Open, dat alleen voor mensen met een uitnodiging is. Dat klopt dus, dat kunnen we volgens mij wel zeggen," aldus Lindelof over de nogal bizarre theorie. Hurley is dus beschermheer van het eiland en houdt er elk jaar een golftoernooi.

Lees ook: Hier heeft de 'LOST'-maker echt spijt van

Hurley bleek in het eerste seizoen al een fan van golf te zijn. Hij probeerde in het eerste seizoen zijn mede-overlevers te helpen door voor hen een deel van het eiland te veranderen in een golfterrein. Aangezien hij in het zesde seizoen de rol van Ben Linus overnam als beschermheer van het eiland, kan hij dit ook professioneel aanpakken.

Bron: SR

Lees meer over: LOST, Damon Lindelof, ABC

Informatie over de serie: Lost

Populair nieuws