'The Walking Dead' zet Rick Grimes tegenover CRM

'The Walking Dead' zet Rick Grimes tegenover CRM

The Walking Dead: World Beyond laat meer zien van deze gevaarlijke organisatie.

Jim Pedd, 14 oktober 2020 om 07:06

The Walking Dead: World Beyond zet onder meer de CRM centraal, de Civic Republic Military. Die gevaarlijke organisatie zet straks heel wat druk op Rick Grimes. Dat horen we van maker Scott Gimple.
Tijdens het New York Comic-Con panel van World Beyond vertelde Scott Gimple, die op dit moment leiding geeft aan de hele franchise, dat de serie ook iets gaat laten zien van de strijd van Rick Grimes met de Civic Republic. Het is allemaal niet helemaal zo gemakkelijk als je zou denken.

Lees ook: Dit personage krijgt een spin-off van 'The Walking Dead'

Een grote uitdaging
"De serie dient natuurlijk als introductie van de organisatie, civilization, waar Rick op de een of andere manier mee te maken heeft. Moeten we ons zorgen om hem maken? Dat weet ik niet zo goed, Rick Grimes zorgt min of meer voor zichzelf. Hij is daar heel goed in. Maar het lijkt er wel op dat deze situatie op zekere wijze voor heel wat uitdagingen gaat zorgen," aldus Gimple.

Lees ook: Laagste kijkcijfers ooit voor 'The Walking Dead'

Dat belooft dus wat de komende tijd. De eerste aflevering van The Walking Dead: World Beyond liet al zien dat de CRM bepaald geen lieve organisatie is.

Bron: SR

Lees meer over: The Walking Dead World Beyond, The Walking Dead, CRM, AMC, Rick Grimes

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws