Keira Knightley stap uit nieuwe Apple-serie uit vrees voor nieuwe lockdown

Keira Knightley stapt uit nieuwe Apple-serie

De actrice heeft haar rol in de serie 'The Essex Serpent' teruggegeven aan Apple...

Door redactie, 12 oktober 2020 om 17:09

Dan toch geen Keira Knightley in de nieuwe Apple TV+ serie The Essex Serpent. De actrice heeft haar rol in de reeks teruggegeven uit vrees voor een nieuwe lockdown.
Het nieuws werd door Knightley bevestigd aan de Daily Mail. De 35-jarige actrice wil duidelijk geen enkel risico lopen in verband met het Coronavirus. Dit is niet in het minst het geval omdat ze mama is van twee jonge dochters. De jongste van de twee werd nog maar vorig jaar geboren. Vanwege een nieuwe, dreigende lockdown wil ze het liefst niet te lang van huis weg zijn. Voor haar rol in The Essex Serpent zou ze zeker vier maanden niet op haar dochters kunnen passen en dat ziet ze dus niet zitten.

Cora
In The Essex Serpent zou Knightley in de rol kruipen van Cora. De serie is gebaseerd op de gelijknamige roman van schrijfster Sarah Perry. De serie speelt zich af in het jaar 1893 en vertelt het verhaal van een weduwe die gebukt gaat onder de gevolgen van een huwelijk waarin ze veelvuldig werd geconfronteerd met misbruik en geweld.

Om die vervelende ervaringen uit haar huwelijk te vergeten beslist ze om te verhuizen naar Aldwinter in Essex. Net op dat moment blijkt er echter een mythisch wezen te zijn teruggekeerd naar deze omgeving.

Het is nog niet duidelijk wanneer de serie precies moet gaan verschijnen. Ook wie de rol van Knightley zal gaan overnemen is tot dusver nog niet bekend.

Lees meer over: Keira Knightley, The Essex Serpent, serie, series, Apple TV, Apple

Populair nieuws