search
Nieuw op Netflix: De opmerkelijke lockdownserie 'Social Distance'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De opmerkelijke lockdownserie 'Social Distance'

Dit is misschien wel één van de vreemdste series van deze maand...

Lang niet alle series ondervonden hinder van de lockdown die eerder dit jaar in grote delen van de wereld werd afgekondigd. Sterker nog, één nieuwe serie werd volledig tijdens de lockdown opgenomen.

De opvallende serie Social Distance die op 15 oktober zal verschijnen op streamingdienst Netflix is er eentje die vriend en vijand heeft verrast. Dit niet in het minst omdat de serie volledig werd opgenomen tijdens de lockdownperiode... maar hoe kan dat dan? Zeer eenvoudig.

Woonkamer
De serie Social Distance werd volledig opgenomen in de woonkamer van seriemaker Hilary Weisman Graham. Ze zou daarbij uitsluitend vanop afstand aanwijzingen hebben ontvangen van regisseur Diego Velasco. Graham heeft aangegeven dat de serie zich in het bijzonder focust op het digitale aspect van de quarantaine die is afgekondigd.

De serie bestaat in totaal uit acht afleveringen en heeft een cast bestaande uit namen zoals bijvoorbeeld Mike Colter, Okieriete Onaodowan en Steven Weber. Social Distance is vanaf 15 oktober 2020 te bekijken op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen