search
Baddass butler in trailer 'Pennyworth' seizoen 2!
Series / Trailer

Baddass butler in trailer 'Pennyworth' seizoen 2!

Batman Butler weer in actie in zijn prequel Pennyworth. Seizoen 2 komt er alweer aan!

In de zomer van 2019 verscheen op deze zender Epix de serie Pennyworth[i], gebaseerd op het bekende Batman-personage uit de strips van DC Comics. Het personage van bedenkers Bob Kane en Bill Finger krijgt ook een tweede seizoen en nu is daarvoor de teaser trailer onthuld.

De rol van Alfred Pennyworth wordt gespeeld door Jack Bannon. De serie laat zien hoe hij een voormalige Britse SAS-soldaat is die werkt als uitsmijter bij een exclusieve club in Londen. Daarnaast werkt hij aan de start-up, een eigen beveiligingsbedrijf. In de serie zien we ook de No Name League met de agenten Thomas Wayne (Ben Aldridge) en Martha Kane (Emma Paetz).

Trailer voor seizoen 2 van Pennyworth
Via JoBlo Streaming & TV Trailers hebben we nu de teaser trailer die debuteerde tijdens de virtuele versie van New York Comic Con 2020. Het tweede seizoen start op 13 december op de voor ons onbekende zender Epix en laat meer zien over de latere ouders van Bruce Wayne.

Lees ook: Batmans butler gaat los in 'Pennyworth' [Dvd]

In het seizoen zal Martha zwanger zijn van hun kind en we krijgen ook een blik op de jongere Lucius Fox die gespeeld wordt door Simon Manyonda ([i]His Dark Materials).

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen