search
De 'Animaniacs' krijgen hulp van Steven Spielberg in eerste trailer!
Series / Trailer

De 'Animaniacs' krijgen hulp van Steven Spielberg in eerste trailer!

De opgepoetste Animaniacs worden op een wel heel bijzondere manier geherintroduceerd!

De door Steven Spielberg geproduceerde animatieserie Animaniacs krijgt binnenkort een reeks nieuwe afleveringen, en wordt in een eerste trailer bijgestaan door de bebaarde regisseur zelf!

In de video zien we hoe een geanimeerde Spielberg het trio Yakko, Wakko en Dot herintroduceert in de wereld van Jurassic Park. De clip begint met tekenfilmversies van Jurassic-personages Alan Grant en Ellie Settler, die in plaats van een brachiosaurus stuiten op iets wat nog wonderbaarlijker is... de terugkeer van de Animaniacs!

Terug van weggeweest
De oorspronkelijke tekenfilmreeks werd uitgezonden tussen 1993 en 1998. Yakko, Wakko en Dot stonden weliswaar centraal, maar de afleveringen bestonden ook uit korte segmenten over geliefde figuren als Pinky and the Brain. De serie was in de jaren '90 een van de populairste op zowel de Amerikaanse als de Nederlandse buis.

De eerste nieuwe aflevering van Animaniacs wordt op 20 november a.s. beschikbaar gesteld door Hulu. In totaal bestaat het eerste nieuwe seizoen uit 13 afleveringen. Een vervolgseizoen staat al gepland voor 2021.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen