search
Spectaculaire trailer Netflix Original 'Barbarians'
Series / Trailer

Spectaculaire trailer Netflix Original 'Barbarians'

Netflix brengt ons deze maand nog een nieuwe Original uit Duitsland: Barbarians.

Netflix heeft een spectaculaire trailer vrijgegeven voor de aankomende Original Barbarians. Die is behoorlijk bijzonder. Het is namelijk een serie die zich in de Oudheid afspeelt en voor een deel Latijns en een ander deel Germaans gesproken is.

De serie laat zien dat de Germaanse stammen zich langzaam beginnen te verenigen om gezamenlijk te strijden tegen de Romeinen. Het leidt tot de beroemde veldslag bij het Teutoburg-woud, die in het jaar 9 plaatsvond en de Romeinse opmars richting het Noorden een halt toeriep.

Lees ook: Brute trailer Netflix-serie 'Barbarians' van 'Vikings'-regisseur!

Barbarians
"We kennen het Romeinse perspectief, omdat de Romeinen ons de geschreven bronnen opgeleverd hebben. Maar we kennen de Germaanse kant van het verhaal nog niet. Het team van Gaumont heeft heel nauw samengewerkt met historici, en tegelijk een groots verhaal met diepgaande personages ontwikkeld," aldus maker Rachel Eggebeen over de serie.

Deze verbindt overigens de lotsbestemmingen van drie jonge mensen en hangt daar het hele verhaal aan op. Vanaf 23 oktober is de serie op Netflix te streamen. Er zijn zes afleveringen gemaakt.

Aanbevolen artikelen