Kaley Cuoco en Zosia Mamet nemen bijpassende tatoeages ter ere van 'The Flight Attendant'

"Een speciaal eerbetoon aan onze geweldige nieuwe show", schreef de ster van Big Bang Theory op Instagram

Door redactie, 13 oktober 2020 15:39

Kaley Cuoco en Zosia Mamet hebben een permanente herinnering aan hun tijd bij The Flight Attendant laten zetten. De twee actrices deelden foto's op Instagram van hun tatoeages ter ere van de nieuwe show, die later dit jaar op HBO Max in première gaat.


"Een speciaal klein eerbetoon aan onze prachtige kleine show .. ✈️" Aldus Cuoco in het bijschrift bij haar foto's.

Het duo heeft nu een tatoeage van een papieren vliegtuigje met een spoor, als een knipoog naar de titel van de show. Kostuumontwerpers Catherine Marie Thomas, Olivia Janczyk en Catherine Horton van de crew namen dezelfde tatoeage.Vorige maand deelde Cuoco een zwart-wit selfie met Mamet op Instagram, waardoor fans een kijkje konden nemen in hoe de productie op The Flight Attendant verliep tijdens de nieuwe coronaviruspandemie.

"Vrienden die om de paar dagen een covid-test ondergaan, maskers dragen, de nodige voorzorgsmaatregelen nemen, naar productieregels luisteren, de hele dag handen wassen en samen het proces respecteren, samen optreden 🥰 😷 @zosiamamet," aldus de The Big Bang Theorie-actrice.

"❤️deze foto is gemaakt vlak voordat we de scène van vandaag opnamen in een zeer gestructureerde, in quarantaine geplaatste omgeving. Erg trots op onze cast en crew bij #theflightattendant en iedereen @warnerbrostv & @hbomax omdat ze dit voor ons mogelijk hebben gemaakt! 🎥🎬""Dat is een wrap voor seizoen 1. Veel tranen. Droevige en gelukkige. Ik ben zo trots op wat we hebben gemaakt en ik voel zo'n enorme dankbaarheid dat ik deel uitmaak van deze show", schreef Mamet in het bijschrift voor de video over haar laatste scène.

"En ik voel me ongelofelijk gelukkig dat ik kan doen waar ik van hou in deze moeilijke tijden", vervolgde ze. "Aan elke cast en crewlid, bedankt voor alles. Ik ben echt dol op jullie allemaal. Deze ervaring was magisch. Gedurende een tijd in onze wereld die vrij donker was, was dit een echt licht voor mij. Ik hoop dat jullie allemaal daarbuiten vinden ook jouw licht. 💛 @kaleycuoco Ik hou van jou. Hoe kom je aan deze stiekeme video ?! ✨ "

Hoewel The Flight Attendant nog geen premièredatum heeft, zei Cuoco in augustus dat het misschien in november zijn debuut zou maken.

Bron: People

Lees meer over: Kaley Cuoco, Zosia Mamet, The Flight Attendant, The Big Bang Theory

Populair nieuws