Sarah Jeffery: "Originele 'Charmed'-sterren moeten zich schamen" na kritiek op reboot

Sarah Jeffery boos op originele 'Charmed' sterren

"Ik vind het triest en eerlijk gezegd zielig om te zien dat volwassen vrouwen zich zo gedragen."

Door redactie, 13 oktober 2020 om 16:47

Sarah Jeffery spreekt zich uit nadat de originele Charmed-sterren Rose McGowan en Holly Marie Combs kritiek hadden op de succesvolle reboot van CW.
Sarah sprak zich uit op Twitter nadat de actrices, die oorspronkelijk in Charmed speelden (1998 tot 2006), herhaaldelijk kritiek uitten op de reboot van The CW.

Lees ook: Bovennatuurlijke oorlog in trailer 'Charmed' seizoen 2

Tegen haar fans: "Weet je, ik heb dit eerder gezien en ik heb niets gezegd. Ik dacht: het is beter om ze gewoon te laten schreeuwen. Maar ik wil wel zeggen dat ik het triest en eerlijk gezegd zielig vind om te zien dat volwassen vrouwen zich zo gedragen."

De 24-jarige, die Maggie Vera speelt in de reboot, voegde eraan toe dat ze hoopt dat Holly en Rose "elders geluk vinden en niet in de vorm van het neerleggen van een ander WOC."

Ze vervolgde: "Ik zou me schamen als ik me zo gedroeg."

Holly en Rose waren felle tegenstanders van de Charmed-reboot, zelfs voordat deze in productie was. In januari 2018 schrijft Holly op Twitter om The CW te waarschuwen "niet te profiteren van ons harde werk."

Alyssa Milano was min of meer neutraal over de revival en was meer van streek door het feit dat de originele cast niet bij de remake betrokken was. Desalniettemin vertelde ze: "Ik heb het gevoel dat als het weer lukt, een hele nieuwe generatie wordt blootgesteld aan de schoonheid van wat Charmed voor mensen kon zijn."

Shannen Doherty, aan de andere kant, vond het prachtig dat een jongere set actrices de rol van de jonge heksen kregen. Naar aanleiding van Holly's opmerkingen zei de ster uit Beverly Hills, 90210: "Ik ben geïntrigeerd door het idee dat een nieuwe generatie kan worden getroost, geïnspireerd zoals jullie allemaal. Charmed heeft ons allemaal op de een of andere manier geholpen."

Sarah en haar collega’s, Melonie Diaz en Madeleine Mantock, zitten midden in de opnames van het derde seizoen, dat naar verwachting in 2021 in première gaat. De cast is onlangs herenigd nadat de productie was stopgezet vanwege de pandemie.

Lees ook: 'Charmed' verliest showrunner

Bron: E Online

Lees meer over: Charmed, Reboot, Sarah Jeffery, Rose McGowan, Holly Marie Combs

Populair nieuws